Şimdi Ara

T shirt e Baskı Yaptırmak için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vakit buldukça film izleyen birisiyim ve kendime göre favori filmlerim var. Ben bu filmlerle alakalı bazı fotoları tshirt e baskı yaptırmak istiyorum ve bu baskılar genelde Türkiye de bulunmıyor. Bulunduğum şehir dahilinde süblimasyon baskı yapan bir yer varmış. T shirt ü kendimiz gotüremiyor muşuz polyester olması gerekiyor imiş. Her neyse ben gidip bakacağım bu mekana. Facebook sayfasından konuştuk anlaştık dahili photoshop bilgim ile fotoğrafların arka planlarını şeffaf yapıcam (a4 baskı olunca çok kalitesiz görünüyor) ve .psd formatında götürücem. o şekilde istedi dükkan sahibi.

Sıkıntı şu ki genelde redbubble be teepublic sitelerinde bu baskılar hemen çıkıyor. Ordan sipariş veremiyoruz ama ordaki baskıda bulunan fotonun aynısını bulursam burda yaptırırım diye düşünüyordum ki bi fotoğrafı bulamadım bunları internette nasıl arasam çıkar acaba ?

elimde olan bulamadığım tek fotoğrafı redbubble dan aldım buraya paylaşıyorum .

olur da bulursanız paylaşırsanız sevinirim teşekkürler

• Tshirt'üne "sen ne biçim tshirt'sün, arkadaşımın tshirt'ü senden çok daha güzel" diyerek baskı yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Tshirt'üne "sen ne biçim tshirt'sün, arkadaşımın tshirt'ü senden çok daha güzel" diyerek baskı yapabilirsin

İnsan cidden hayret ediyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşündürücü :D
  • Hocam baskıcınız burda
    Tshirt, anahtarlık, telefon kabı, kupa.. Ne isterseniz! Instagram:https://instagram.com/modabaskim/ sayfamıza bekliyoruz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.