Şimdi Ara

T50 güç tuşu bozuldu(yanlış yer olabilir.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar abilerim,ablalarım,kardeşlerim ben öğrenciyim telefonum Türksel T50 mağlum öğrenciyim 4 senedir bu telefonla idare ediyorum 2 ay önce 2 ay telefonsuz kaldım kimseye ulaşamadım filan ekranı kırıldı yaptırdım 150tlye 1 hafta önce konuya gelirsek benim bu telefonun güç düğmesi 4 gün önce içine göçtü kitlendiğinde şarja takıp açıyordum ve telefon gece uyuya kalınca şarjı bitmiş kapanmış bende teknik servise götürdüm ve 50 tl civarında fiyat verdiler ben bayağı araştırdm çözümünü bulamadım sizden ricam bana yardımcı olabilirmisiniz? elimde olmadığından telefonu yaptıramıyorum içinde derslerimle ilgili, ailevi fotolar vb her şey var lütfen yardımcı olurmusunuz. tek ricam budur

• Yardımcı olabilicek kimse yok mu?
  • aynı sorun ayfonda çok olduğu için bir zımbırtı vardı ekranda ordan kapıyordun, ama t50 de home tuşu yok o nasıl olur onu bilmiyorum. teknik yardım'da çok yardım eden yok, bence sen araştırmaya devam et ya da konu dışına da sor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProJelly

aynı sorun ayfonda çok olduğu için bir zımbırtı vardı ekranda ordan kapıyordun, ama t50 de home tuşu yok o nasıl olur onu bilmiyorum. teknik yardım'da çok yardım eden yok, bence sen araştırmaya devam et ya da konu dışına da sor
    T80 aldım mutluyum hehehe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.