Şimdi Ara

T50 Hakkında Bilgisi Olanlar Acil Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkeze merhaba.. Arkadaşlar 2 hafta önce arkadaşımdan temiz t50 satın aldım telefonun hiç bir sıkıntısı yok memnunum ancak söyle bir sorun var telefonu alınca fabrika ayarlarına sıfırladım diğer arkadaşlarımın t50 telefonlarıyla karşılaştırdığımda benim telefonun yazı tipinin farklı olduğunu gördüm. Satın aldığım arkadaşa ROOT atıp atmadığını sordum kesinlikle ROOT yok dedi. Yazı tipini nasıl değiştirdiğinide hatırlamıyormuş. Bunun üzerine telefonu telefonculara gösterdim çoğu ROOT yok dedi Root olsa Türkcell'in kendi uygulamarını silebilirsin felan dediler (silinmiyor). Emin olmak için Google Play'dan Root Checker uygulamasını indirdim uygulama telefona yaptığı test sonucu Root yok dedi. Şimdi ben bu telefonun yazı tipini tekrar normale nasıl dönürürüm? (Rootsuz) Baya araştırdım ama bulamadım kesin bir yöntemi vardır. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..
    (Yazı tipi attığım fotoğraftaki gibidir)
     T50 Hakkında Bilgisi Olanlar Acil Yardım!

• kutay385 K kullanıcısına yanıt
    Cihaza önceden root atılmış, yazı tipi root ile değiştirilmiş ve unroot yapılmış. Cihazı stock (orjinal) hale çevirmek için;

Bilgisayardan aşağıdaki dosyayı indirin;
    http://download.ztedevice.com/UpLoadFiles/product/552/4603/soft/2015101315221327.zip

İndirdikten sonra zip arşivinden çıkarın. İçerisindeki update adlı zip dosyasını (zip arşivinden çıkarmadan) telefonunuza kopyalayın.

Telefonu kapatın, ses arttırma tuşuna basılı tutarak telefonu açın. Bir menü gelecek karşınıza. Bu menüden ses tuşları ile "apply update from virtual sdcard" seçeneğinin üzerine gelin. Güç tuşuna bir kere basın. Karşınıza klasörler gelecek, o klasör listesinin orada "update.zip" dosyasını da göreceksiniz. Göremezseniz ses tuşları ile en aşağıya inin.

Ses tuşlari ile "update.zip" dosyasının üzerine geldiğinizde güç tuşuna bir kere basın, yükleme başlayacaktır.

Yükleme %25 civarında donacaktır ama ellemeyin. %25'den direk %100'e atlıyor. %25'den %100'e atlaması 15 dakika bulabilir, bitene kadar bekleyin.

Bittiğinde sizi yine ilk karşılaştığınız menüye atacak. Bu sefer ses tuşları ile "reboot system now"un üzerine gelin ve güç tuşuna bir kere basın. Telefon yeniden başlayacak ve açılacaktır.

Bu işlemlerden sonra telefonunuzun açılması uzun sürebilir, sadece bekleyin.

• Peki kardeşim senin söylediğin yolu uygularsam telefonun garanti durumu ne olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay385

Peki kardeşim senin söylediğin yolu uygularsam telefonun garanti durumu ne olur?

Şu an telefonunuz garanti kapsamı dışında zaten, bu işlem ile telefonu tekrar garanti kapsamı altına sokacaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ulaşım hakkında acil yardım.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.