Şimdi Ara

Taahhüdü Biten Müşterilerin Durumu Ne Olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 100 mb/s 100 gb akkli eski tarifeyi kullanıyorum.Taahhüt bitince ne olacak bilgisi olan var mı? Aynı tarifeyi kullanmaya devam edebilecek miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusbeen -- 1 Mayıs 2017; 1:54:1 >

• Tahahütsüz fiyat ile kullanmaya devam edersiniz. Bilindiği gibi paketlerin normal fiyatları sitede yazan ilk fiyatlardır, tahahüt verdiğinizde indirim alırsınız.

Eğer mevcut akk'li paketten tahahüt verme imkanı varsa bir dakika düşünmeden tahahüt verin, ilerleyen dönemde "kardeşim biz eski paketleri kapattık buna tahahüt veremezsiniz" diyebilirler, kafalarına göre sizi kotalı paketlere geçirebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 1 Mayıs 2017; 1:57:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Tahahütsüz fiyat ile kullanmaya devam edersiniz. Bilindiği gibi paketlerin normal fiyatları sitede yazan ilk fiyatlardır, tahahüt verdiğinizde indirim alırsınız.

Eğer mevcut akk'li paketten tahahüt verme imkanı varsa bir dakika düşünmeden tahahüt verin, ilerleyen dönemde "kardeşim biz eski paketleri kapattık buna tahahüt veremezsiniz" diyebilirler, kafalarına göre sizi kotalı paketlere geçirebilirler.

Bende 25 Mbps 75 GB AKNli Ekosınırsız var, değişmemiz gözüküyor ama müşteri hizmetlerini aradığımda kotalıya geçecek gibi bir şey demişti. Anlamadım şimdi geçecek mi geçmeyecek mi kotalı versiyonlara
  • Yeni paketler yeni aboneler için. Şu an için tahahütsüz aboneleri bu paketlere geçireceklerini sanmıyorum ama çok da güvenemiyorum açıkçası kablonete. Tahahütünüz yoksa bir an önce mevcut akk'li paketinize tahahüt yapın, tahahüt olursa başka pakete geçiremezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah bayiye gidip kapatmak bende son anda 1 yil uzattim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim taahhüdüm bitti, aknsiz paketteydim 50mbit 50gb aknli pakete geçtim. Gece 12den sonra güncellenecekmiş fakat şuan mevcut hizmetim 50mbit 50gb aknli ekosınırsız olarak görünmekte. Tarife değiştirdikten sonra müşteri hizmetlerini aradım. Bana, 50gb'tan sonra gb başına 2 tl ile ücretlendirileceğini söyledi sistemden kontrol ederek. Sonra kapatıp tekrar aradım, özellikle paketimin kotalı değil aknli ekosınırsız olduğunu söyledim. Bu kez bu yeni müşteri temsilcisi 50gb'tan sonra bir ücretlendirme olmayacağını, paketimin kotalı olmadığını söyledi. Zaten geçtiğim paket de kotalı değil aknli eski paketti. Bakalım gece 12'den sonra ne olacak, bilgileri aktarırım. Umarım kotalı bir pakete aktarmazlar, aktaramamaları da gerek yasal olarak. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi sadece zam yapabilirler. Zam yaptıkları takdirde de direk turknete geçerim hiç sıkıntı değil.
    Taahhütsüz kullanıcıların tecrübelerini ve fikirlerini merak ediyorum bu işin sonu ne olur ?

• Facebooktan Kablonete sordum (Fake olanlar değil).

"Merhaba; sözleşmeli abonelerimizi yeni düzenleme etkilemeyecektir. İlginiz için teşekkür ederiz."

Böyle söylediler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendi kullandığım tarife üzerinden olayı anlatayım.

10 mbps 25 gb dolunca hız 3 mbps ( artık 5 mbps )

TAHADDÜTÜM YOK. Ben istemediğim sürece ; farklı bir tarifeye geçiremezler

Tahminim 2-3 ay içinde eski tarifelere zam yapacaklar ... bana diyeceklerki şu tarifeye veya şu tahaddüte geçebilirsiniz diye ... ister geçerim ister iptal ettiririm.

Tahaddütü bitenlerde benzer durumla karşılaşacak

farklı internet sağlayıcısında , kotam dolunca 16 mbps kullanırım ,

kablonetin fahiş fiyatlarıyla devam etmeyin
  • bize ay sonu 129,99 TL fatura çıkarırlar mı şimdi 50gb ı aşmasak mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.