Taahhüt Bozma Hakkinda
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Maalesef, bedeli ödemeden geçemezsiniz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
kanunu arastirin bence. sizin durmunuzda kullanmadiginiz aylari cayma bedeki olarak size fatura edemezler. sadece taahhut basladigindan bu yana kullandiginiz gun kadar ceza yansitabilirler diye biliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine de bir Türk Telekom bayisine yahut müşteri hizmetlerine de sorun derim hocam
Tam ortada kalmışın la bu nasıl iş köşeye sıkıştıemışlar
Şimdi taşısan 1.tahhhütten ceza yersin 26 aralıktan sonra taşırsan 2. Tahhütten ceza yersin 😀
26 aralıktan sonra ceza daha az olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666
Tam ortada kalmışın la bu nasıl iş köşeye sıkıştıemışlar
Şimdi taşısan 1.tahhhütten ceza yersin 26 aralıktan sonra taşırsan 2. Tahhütten ceza yersin 😀
26 aralıktan sonra ceza daha az olabilir26 aralik ne oluyor hocam anlayamadimda
FATURA Kesim tarihin değil mi?
Taahhutum bu ay bitmişti ben de dun TTPRIME 15Gb i gordum ve direk sms atarak prime a katildim ama henuz soz yazip 5555 e gonderip taahhut vermedim.Bugun pisman oldum çünkü bimcell paketleri daha makul geldi. Simdi benim ne yapmam lazim hocam.Direk yarın bimcell e gecis basvurusu yapsam bir ceza vs odermiyim. -
Hocam taahhüt vermediyseniz gün bazlı ödersiniz, ama yine de emin olmak için müşteri hizmetlerine sormanızı tavsiye ederim, sonra dan başka bir şey çıkmasın
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666FATURA Kesim tarihin değil mi?
Aynen hocam 27.11.2020 fatura kesim tarihi, musteri hizmetleride dogru duzgun bilgi vermiyor kafam yandi
Fatura çıkmadan kimse net tutarı söyleyemez sana
ama hattın 27 28 inde geçiş olursa daha az fatura ödeyebilirsiniz
-
Bence ikinci taahüdünüz başlamadığından şu aşamada vazgeçtim diyerek onu iptal edebilirsiniz. Fatura kesimden sonra da şu anki paketinizi taşıyıverirsiniz.
Müşteri hizmetleri ile görüşün ikinci taahhüdü iptal ettirmeyi deneyin. Henüz başlamamış bir hizmet var orada.
-
2.taahhüt başlasa da başlamasa da birşey farketmez ilk ayda 1 aylık indirimli kullanmadan çıkacağını varsaydığımız için gün bazlı çıkacak faturası
-
Nasıl öğrendin? Bende öğrenmek istiyorum nasıl yapabilirim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende konu yeni sandım tarihlere bakıyorum geçmiş tarihler nasıl duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- türk telekom çekim gücü
- lte aramaları kapatıldı ne demek
- numara taşıma sonrası eski operatör fatura
- türk telekom bakiye iade talebi
- ipsos dolandırıcılığı
- 5g ihalesi ne zaman
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- telsiz kullanım ücreti 2025
- türk telekom internet çekmiyor
- vodafone mobil imza
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X