Şimdi Ara

Taahhüt sonrası operatör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2019 sonbaharındaki depremde türk telekom 8 saat servis dışı kalınca operatörümü Turkcell e taşımıştım. Ancak verdikleri paket de hem yetersiz hem de çekim gücünden memnun değilim. 1.5 ay sonra taahhüt bitince Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum ama görüyorum ki Vodafone da eski kalitesinden uzaklaşmış görünüyor. Kaliteli olan Türk telekom, Vodafone arasından hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Venture -- 31 Ağustos 2020; 15:50:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şehrinize özel kampanya varsa araştırın, Vodafone Red'de 25 GB interneti 60 Lira'ya veriyorlar hocam.

• Turkcell de sorun yaşaman doğal

vodafone ilk 3 ay cayma bedeli olmayan faturalı tarifeler var deneyip tecrübe edebilirsin
  • Teşekkürler, 30-40 liradan fazla para da ödemek istemiyorum açıkçası. Yaş 22 olduğundan Freezone tarifeleri baya uygun gözüküyor şuan. Son kertede Türk Telekom önermiyorsunuz hiç yani?

• The Venture kullanıcısına yanıt
    Vodafone ses kalitesi daha iyi hocam, Türk Telekom da telsiz den konuşuyor gibi hissediyordum kendimi

• Anladım, teşekkürler tekrardan. Türk Telekom da kullandık zamanında ucuza bol veriyordu da peçete gibiydi hakikaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.