Merhaba; ben yaklaşım 1 ay önce digi üyesi oldum. Giriş Paketi + 2 keyif paketi aldım=17,99 tl + hd kutu(2 yıl taahhütlü)= 5 tl toplam=22,99tl ödüyorum.
Sorum şu şimdi ben bu ödediğim tarifeye şampiyonlar paketi ekleyecem ve taahhüt verirsem 37 tl , vermesem 45 tl eklenecek sonuç olarak faturam ya 59,99 tl veya 67,99 tl ödemem gerekiyor. Ama müşteri hizmetlerini aradım kadına özellikle ben kutu da aldım dememe rağmen kadın bana 54,99 tl ödeyeceğimi söylüyor.Valla ben mi matematik bilmiyorum anlamadım. Ben öyle olmayacağını bildiğim halde tamam aç diyorum 10. aya kadar bedava izleyeceksiniz o zaman açarız diyo ama ben bazen bakıyorum evde lig tv3 kapalı olabiliyor ama şu an açık. Valla maç günü umarım bi şokla karşılaşmayız çünkü online işlemlerde paketlerim arasında Lig tv paketi görünmüyor, yani bedavaysa bile fullspor mu taraftar mı , şampiyonlar paketi mi belli değil?
İkinci sorum şimdi taahhütlü bir yıl 37 ödedik diyelim liglerin olmadığı yaz dönemi de ödeme yaptığımızı düşünürsek 3 ay lig yok ve bu 3*37= 111 tl havaya ödemiş oluyoruz. Ama taahhatsüz alırsak 9 ay 45 tl ödedik aradaki fark 8 tl olduğundan 8*9=72 tl fazla ödemiş olacaz. Baktığım zaman taahhütsüz taahhütlüden daha avantajlı oluyor. Bu taahhüt vermenin ne anlamı var.