Şimdi Ara

Taahhütlü tarifelerde cayma bedeli nasıl hesaplanır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neredeyse 2 senedir Turkcell'in Rahat paketlerini kullanan biriyim. Fiyatları artık absürd bi noktaya geldiği için numara taşıyıp Türk Telekom'a geçmedim istedim. 3 tane müşteri hizmetleriyle görüştüm bana bi türlü sorduğum şeyin cevabını net olarak veremediler. Hatta bazısı o bilgiyi veremiyoruz bile dedi  

Kısa bir örnekle açıklayayım. 300TLlik bir pakete 12 ay taahhüt yaptım. 20'sinde hattım açılduı kullanmaya başladım ama 1 hafta geçtikten sonra çekmediğini gördüm uğraştırdı iptal ettirmek istedim. Benim ödeyeceğim tutar nedir ? Yani bunun cevabını vermek nasıl bu kadar zor olabiliyor ben anlamıyorum. Gerçekten bu bilinmeye bi şey mi ? Sitede yazan bu;

• 12 fatura dönemi boyunca faturalı tarifelerde kalacağına dair taahhüt verip, taahhüt süresi içerisinde hat iptali yapan, hattın iptal edilmesine sebebiyet veren, numarasını diğer operatörlere taşıyan, devreden, Şirketimizce sunulan faturasız tarifelere geçiş yapan ve Şirketimizce sunulmakta olan diğer faturalı ve faturasız işbirliği tarifelerine geçiş yapan müşterilerin son faturasına 12 dönemlik taahhüdü baz alınacak şekilde taahhüt kapsamında o güne kadar yararlanılan indirimler ile kalan ay ücretler toplamlarından müşteri lehine olan tutar yansıtılacaktır.

Ama bundan da hiç bi şey anlamadım. Birisi lütfen beni aydınlatsın.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Anlamadınız sanırım hocam. Turkcell'de faturalı hat kullanmıyorum istediğim zaman çıkabilirim yani. Konuyla ilgili Turkcell ile konuşmadım bile. Benim sorduğum şey Turk Telekom'a geçip Taahhüt yaptıktan sonra memnun kalmaz isem ve 1 hafta içinde iptal edersem ne gibi bir ceza ödüyorum. Ayrıca o cevabı bana TT müşteri hizmetleri verdi Turkcell değil  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 15 Ekim 2024; 18:17:37 >
  • Luc4sHood kullanıcısına yanıt

Konuda yazdığınızdan öyle anlamadım.

1 haftalık olarak bakmayın.

Türtelekomda faturan kesilmeden taşınırsan kullanım haklarının biri bitirmediğin sürece günlük başka birşey yoksa günlük faturan çıkar

Taahhüt yazıp 5555 yollayarak öğrenirsin

FATURAN kesildikten sonra taşınırsan cezai bedel çıkar.

Geçmeden önce Fatura kesim tarihi ne olacak diye sorarsanız ona göre geçiş yaparsınız

• Onun cevabını abone olmadığı için vermezler doğru demişler 😁

Türtelekomda Faturalıda tarife alırsınız

Tutarınıda kullanıma başladığında öğrenirsiniz.

Üst mesajda dediğim gibi hareket edersiniz

Yada bu konuya bakın

Faturasıza geçip 115 TL ye 25 gb alın beğenmezseniz taşınırsınız beğenirseniz Faturalıya geçer kullanırsınız

https://forum.donanimhaber.com/turktelekom-kisiye-ozel-firsatlar-teklifler-ve-kampanyalar--137514659

Hocam diyelim ki fatura kesim tarihi ayın 20'si. Ben aboneliği ayın 5'inde başlattım fatura 300TL. 10 gün kullandım 15'inde dedimki çekmiyo kardeşim taahhütü iptal edelim. Ben bu 10günlük tutarı ödeyip çekip gidebiliyor muyum ? Yani 100TL ? Ya da faturalı paketin indirimsiz hali 700TL ise ona göre 10lük tutar mı ödüyorum ?

Gidebilirsiniz

Fatura kesimi 9-22-26. Gün oluyor

Tarifenizin Taahhütsüz fiyatından günlük bazlı hesaplanır çıkar faturanız

Tarifenizdeki kullanım haklarının birinin tamamını bitrmeyeceksin.

Çok teşekkürler hocam peki yukarda belirttiğiniz 115 TL ye 25 gb olayı nedir ben sitede göremedim öyle bi şey ? Direkt faturasıza taşıyıp bunu nasıl yapabilirim mesaj göndermek yetiyor mu güncel mi bu paket ? Ha birde bunu 1 ay kullandım ben gidiyorum dedim o kadar kolay numara taşıyabilir muyuz tekrardan diğerlerine ? 

"bireysel faturasız tarifelerindeki müşteriler ile taraftar hat sahibi olup son 60 gün içinde yeni hat alarak gelen ve 28.03.2024 tarihi itibari ile paketi ilk defa satın alacak müşteriler yararlanabilir.​"

Yeni hat alanlar için değil mi bu numara taşıyanlar da dahil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 15 Ekim 2024; 18:53:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell cayma bedeli?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Konuyu okuyun detaylı bilgi var yazıyor

taşıyabilirsiniz bekleme süresi yok  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.