Şimdi Ara

Taahhütsüz internet ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yerim battı yurtdışına çalışmaya gidicem ama tam belli değil belki 1 ay belki 5 ay sonra haber gelicek, beni üzmicek taahhütsüz yavaş olması önemli değil fakat sınırsız bir ev interneti arıyorum varmı tavsiyesi olan çok sevinirim teşekkürler.

Şöyle bir şeye denk geldim nasıldırhttps://turk.net/abone-alimina-kapali-adsl-tarifeleri/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan1 -- 4 Eylül 2017; 14:36:21 >

• bundan daha iyisini bulamazsınız alıp alabileceğiniz en iyi tarife bu taahhütsüz olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkaninn59

bundan daha iyisini bulamazsınız alıp alabileceğiniz en iyi tarife bu taahhütsüz olarak

İyi mi kötü mü muhabbetine girmeden düşünürsek en mantıklısı bence de bu. Bunun dışında taahhütsüz olarak netspeed var ama sadece belli illerde hizmet veriyor ve 6 aylıktan az aboneliklerde 60 lira aktivasyon ücreti var (Bu ücreti ödememek için 6 ay taahhüt istiyor, 24-27 ay istemesinden her türlü iyi ama taahhütsüz diye lanse edilmesi bence yanlış) Bağlantı konusu canınızı sıkabilir çünkü her iki firmada da bağlantı hizmeti yok, türk telekom binanızda ucu açık iki kablo çıkaracak ve kaçıp gidecek. Kablo bağlantısını kendi imkanlarınızla yapmanız lazım.
  • Arkadaşlar teşekkürler Türkneti arayacağım saolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet aboneliği
    5 yıl önce açıldı
    Vodafone sınırsız internet
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.