tüketici hakları konusunda çok fazla bilgim yok ama hizmet yada ürün belli bi zaman zarfı içerisinde şartsız sağlam bi şekilde iade edilme durumu vardı sanırım 10 gün yada 30 gün lanet akk 1 haftada aştı ki 30gb si sırf bi günde gitmiş hizmeti beğenmedim deyip tüketici haklarımızı kullanarak henüz yeni olmasından gelen bi iptal etme şansımız var mı ona göre haklarımızı bilip çıkalım adamların karşısına zira 150 lira kurulum ücreti ödemek istemiyoruz ama kesinlikle iptal ettirmek istiyoruz dahilinet deniycez o da olmadı kablonet devam böyle saçmalık görmedim ben hoş bile bile girdik bu saçmalığa adamlar göstere göstere yazmış 50gb hız alanı die işaretlemişiz imzalamışız falan
150 lirayı alırlar o kesin.
tüketici hakkı yok mu bu konuda sonuçta daha alalı yeni oldu ve memnuniyetsizlik var ...
gittik arkadaşla konuşmaya şu an ayrılırsanız 180 lira civarı bi bedel ödersiniz falan dedi ... bnu ödemeden ayrılabilir miyiz bi bilginiz var mı
bu arada çok büyük sahtekarlık var
taahütle alıp 3 ay sonra kapatsan hepi topu aylık 55 ve 180 küsür ödüyosun ama taahhütsüz aldığında direk alırken 200 liraya yakın para ödüyosn bi de internetin aylık ücreti 70 lira civarına geliyo sanırım
b kadar saçmalık olmaz
türkiyede ne zaman evlerde adam gibi hızlı internet görücez merak ediyorm
20mbps hd film die reklam yapıolar 6 saatte akk bilmemnesinden 1 mbps internet alıosn
umarım bi şekilde bu ülkede de tekrar internet özgürlüğü kazanılır
aktif edileli daha 8 gün falan oldu 4 ünde aktif edildi ... bi yerde 30 gün boyunca cayma hakkımızın oldugunu okudum ama kesin bi bilgi bulamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme