Şimdi Ara

Tablet için Cepten internet ile bilgisayardan internet arasındaki fark?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tablet almak istiyorum ve araştırma içine girdim. İnternet ile ilgili cevap bulamadığım sorular var. Yardımcı olursanız sevinirim.
    S3 telefonum var. Tarifemde cep telefonum için internetimde mevcut.
    Cep telefonunu modem olarak kullanabiliyormuşum. O nedenle sadece wifi model tablet alabilirim diye düşündüm.
    Cep için ayrı tablet için ayrı internet faturası çıkmasını istemiyorum.
    Ücretlendirme de farklılık oluyormu? Yani süpriz cepteninterneti tablette kullanmışsınız ceza şu kadar gibi... :) cep te interneti tablette kullanabiliyormuyum?
    Ya da bunu cep için paket olarak satılan bir kampanya varmıdır. ? Mesela aynı cep telefonuma, tabletim için ayrı internet alabilir miyim.
    Biraz karışık oldu ama zaten kafam çok karıştı. Gsm firmalarının sitesinde sanki biraz ticari tuzak varmış gibi duruyor.
    Bana yardımcı olursanız sevinirim,
    Saygılarımla,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Cepteki interneti wifi yoluyla tablete aktarip kullanabilirsin hicbir sorunda teskil etmez merak etme, telefonun wifi ayarlarindan yapabilirsin.
    Ayarlar+wifi ve ayarlar+tasinabilir ve baglanabilir wifi ayarlarina gir aktif et kullanmaya basla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DISCOVERY SCIENCE -- 27 Temmuz 2014; 13:23:25 >
  • Evet bu sekilde kullanabilirsin ama boyle de telefona sarj dayanmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanabiliyor olmam güzel. Ama dediğiniz gibi şarj gerçekten problem olur, bu kısmı düşünmemiştim.
    Sanırım 3g bir tablet almam lazım.
    Vodafone da acaba aynı hat üzerine ikinci bir sim kart verilerek, tablet sahibi kullanıcılar için kolaylık sağlayAbilecek bir ürünleri varmıdır. Sadece internet kullanılabilecek. Bu şekilde hem tek fatura çıkar hemde cep şarjından yememiş olur.
    Cevaplar için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.