Şimdi Ara

Tablet Pc Oto Amfisine Nasıl Bağlanır Arkadaşlar Acil YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar. Aracım 2001 model DoğanSlx 1.6 ie Modelidir. Aracımın en döşünü kestirip biçtirik doble teyp taktırmak istemiyorum.Bu Yüzden 7'' bir tablet pc takmayı düşünüyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olabilirlermi ? Bide teypden ses kontrolu yapabilirmiyim lütfen yardım edin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pcmanyak1 -- 1 Kasım 2013; 22:06:34 >

• Eger aracin yada aracta bulunan teybin aux girisi varsa tabletin kulaklik cikisindan yapabilirsin.Bu durumda tabi ses kontrolu teyptende olur
  • kardeşm teybimde aux çıkışı yok .s pıoneer ın eski bi serisi ama ses çıkışı kuvvetli ve kaliteli teybimide değiştirmek istemiyorum bununda bi yolu olmalı değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pcmanyak1 -- 1 Kasım 2013; 22:26:47 >
  • Modeli ney, lehim yapabiliyormusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veya aux girişi olan fm transmitter alın radyo frekansından bağlanır teybi değiştirmeye gerek kalmaz pek fazla bir fiyatıda yoktur.
     Tablet Pc Oto Amfisine Nasıl Bağlanır Arkadaşlar Acil YARDIM !
  • Tamam arkadaşları çok sağolun sorunumu hallettim :) kendim yaptıgım kamera kablosu ile bi şekildi çalıştırdım ama hala teypden ses kontorlu yapamıyorum onuda en kısa zamanda çözecem kablonun fotoğrafı en kısa zamanda göstereceğim size :)
  • Ses girişi yok teypte, kabloyla nasıl oldu anlamadım. yada anfi sinyal girşini kullandınız
    kaset çaları çalışıyorsa, kulaklık çıkışını, kaset gibi aparatla teybe aktaran aparatlar var fakat, teyp motoru sesi hafiiften gelebilir, güzel çözümdür.
    http://mcdn01.gittigidiyor.net/4984/MP3-KASET-ADAPTORU-BENSU-FOTOGRAF__49841717_0.jpg
    önce bir kaset takın çalışıyorsa bu işlemi yapın, uzun süre kullanmadıysanız, okuyucu kristali temizleyin sesnetleşir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.