Şimdi Ara

tabletimde ethernet sorunu lütfen yardım kafayı yiycem:((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yalvarırım yardım edin,,concord smartpad7 aldım daha 2hafta olmadı,ilk aldığımda sorun yoktu ethernet kablosunu takınca ip adresini buluyodu bağlanıyodu nete,fakat eşim sağolsun bigün kurcalarken naptıysa yapmış,gerçi yapmadım bişey diyo ama ,,artık ethernet kablounu takınca ip adresini görmüyo yani ip nosu çıkmıyo orda bağlanmıyo haliyle ,,sebebi ne olabilir lütfen yardım edin bilen varsa sinir oldum 4gündür oooofff,,nasıl yapışıcak buuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triendy23 -- 5 Haziran 2012; 0:35:44 >

• yokmu bi allahın kulu koca dh'da
  • bu bir sorundan zşyade engellenmiş gibi geldi bana ..wifi ile net varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

bu bir sorundan zşyade engellenmiş gibi geldi bana ..wifi ile net varmı ?

evet var,alt katta modem fakat benim modemimin alıcı verici anteni yok olduğu için erkek kardeşimin modemini getirdim pikatel çift anten,wifiyle görüyo fakat bağlanmıyo bilmem ne güvenliğiile korunuyo diyo,wpa wpa 2 vs.değilde 802x1mi ne öyle bişeyle korunuyo güvenliği diyoo,,ama anlamadım ilk geldiği gün bağlanan ethernet kablosu bağlantıyı hemen bulurken nete girerken ne olduda oldu,napmam lazım,,
    bundan önce artes tablet almıştım iade ettim, 1gün kullanmıştım onda bağlanıyodu direk wifiyle nete giriyodum sanırım,bunla girildimi onuda hatırlamıyorum ,ama son sonuç olarak ethernet kablosuyla ip adresi bulmuyo,ve wifiyle görüyo ama bağlanmıyo şifre falanda koymadı kardeşim,ilk gün şifresiz direk bağlantı yapıyodum,,kardeşim çok usta bu konularda sorardım ama askerde şuan kendisi,çok arıyorum onu çoook...basmıyo kafam işte benimokadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triendy23 -- 14 Haziran 2012; 15:02:50 >

• yorumlarınızdan anladığım güvenlik engellemesi oldugu ..sistemde sorun yok ama ya tablet ya modemde güvenlik ayarlarından dolayı nete bağlanamıyorsunuz ... verdiğiniz bilgiler dogrultusunda net bişi soylemek zor ..fakat tablet kullanıcıları bölümüne ziyaret ederseniz belki bir fıkrı olan vardır .. hoş eğer sorun güvenlik kaynaklı ise kırmanız zor şifre ya güvenliği kaldırmak gerekiyor .. aşagıdaki lınke göz atın bakalım oradaki konulara sorunu yazın.. başka somut fikri olan arkadaşlar vardır umarım ..

http://forum.donanimhaber.com/forumid_707/tt.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.