Şimdi Ara

Tablette WoW Oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bu aralar ufak bütçeli bir tablet bakıyordum. Ancak ihtiyacım gerçekten varmı yokmu diye kendimi sorguluyordum. Fikir sahibi olmak için araştırma yaparken youtube'da bir videoya denk geldim. Sonrasında bu videolardan daha fazla olduğunu gördüm. 8" tablette adamlar WoW oynuyorlar. Donma takılma gibi bir problem yaşayanı da görmedim. Önceki laptopumda 30 fps ile gayet yetebilecek kalitede görüntü elde edebiliyordum. Tabletlerin performansı da 30fps altında kesinlikle değil. Oyunu 1280x800 de çalıştırıyorsunuz. Gerisi bildiğiniz WoW. Salonda otururken tabletten wow oynamanın keyfli olacağını düşnüyorum

Fiyatı kargo dahil 110$ / 256 TL (01.01.2015 Güncel kur). Youtube'da izlediğim videolardaki tabletlerin geneli 1gb ramli cihazlar. Bu cihazda;

32 Gb Dahili hafıza
    2GB Ram
    1280x800 Ekran Çözünürlüğü
    Bay Trail Z3735F 64bit 1.8GHz işlemci
    Hafıza Kartı, Usb Girişi, , WiFi, Bluetooth(Klavye ve mouse bağlayabilmek için önemli bir faktör)
    5000 mAh Li-Po batarya
    2mp arka, 0.3 mp ön kamera ve aklıma gelmeyen özellikler bulunmakta.

F/P olarak alınabilecek birşey gibime geliyor ama, Siz değerli dostlarımında Tablette WoW oynamak konusunda fikirlerinizi almak istedim.

http://www.aliexpress.com/item/DHL-Freeshipping-Intel-Atom-Z2580-Dual-Core-Ramos-i8-8-Tablet-IPS1280-800-Android-4-2/1614881523.html

• Türkiye ye kargo geliyor mu varsa öyle bişe bende alırım.
  • Laptop varken gerisi yalan.
  • Peki wow u tablete nâsıl yükleyeceksin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sizden duyup bir araştırayım dedim bu tablette wow olayını fakat bütün gördüğüm videolarda sanırsam(nerdeyse kesinlikle) hepsi pc ekranı yansıtıyor yani tablet ile pek bir alakası yok adamlar pcden tablete ekran yansıtıp oynatıyor.

Bende ilk sizden duydum tablette wowu dedim tablet kaldırmaz çok fazla donar dedim sonra videolarda sadece ekran yansıtması yapyıorlar hadi windows tablette bir şekilde açsan bile oyun çok fazla donar birşey anlaşılmaz.
  • Çalıştı çalışmadı davasını geçtim farzedelim ki çalıştı nasıl oynamayı düşünüyorsunuz? Ben g600 mouse fln kullandığım halde tuşlar anca yetiyor. Diğer ayrıntılara hiç girmiyorum bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 küsür gb oyun 32 gb tablet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OYUNU PROFESYONEL OYNAMAK
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • QuelTaLas kullanıcısına yanıt
    Hayirdir hocam? Sanirim sen wow 8.0 falan oynuyorsun 40gb'a. 6.0.3 itibariyle 28-30 gb arasinda dosya boyutu. Ayrica boyle birseyin niyetine girdiginde otg ile hdd baglayip, wow u hdd'den oynycaksin. Yoksa 64 gb tablet anca oynatir

• Hocam order and chaos oynayın tablette en temizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert2091

Hayirdir hocam? Sanirim sen wow 8.0 falan oynuyorsun 40gb'a. 6.0.3 itibariyle 28-30 gb arasinda dosya boyutu. Ayrica boyle birseyin niyetine girdiginde otg ile hdd baglayip, wow u hdd'den oynycaksin. Yoksa 64 gb tablet anca oynatir

peki ben sana şunu sorayım diyelim ki açtık oynamayı başardık benim pc de zor yaptığım comboları tablette nasıl yapacaksın? gezer tozarsın trade yaparsın onun haricinde tamamen boş iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert2091

Atarlı genç. Tutmayın küçük enişteyi tablette wow oynayacak

• Mortal-Gamer kullanıcısına yanıt
    Bu ukala tavrini cahilligine veriyorum ve biraz arastirma yapmani oneriyorum. He yok bos konusmaya devam edicem ben dersen eniste olarak bana ait olani hor kullanirim haberin olsun :*

• Yukarda arkadaşında dediği gibi trade yapıp ah kovalayıp gezersin . Aslında keyifli olabilir.
  • Wow android ve ios için çıkmadı oynayamazsınız.Gameloft gibi bazı yapımcıların mmorpg oyunları var deneyin.
  • Tablette WoW mu?
    Gameloft'un WoW çakmalarını deneyebilirsin. P2W zibilyon tane çakma oyunları var.
  • Hayallerini yikmak istemezdim ama onlar tableti monitor olarak kullaniyor buyuk ihtimalle. Yani bilgisayara baglaman lazim tableti.

• Dostlar tablet w8. Android veya ios degil.

• Tamamen fantezi gerek yok olsa bile öyle bir olay donmaktan ölür tablet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.