Bildirim
Tagan 480 Watt PSU HD5850'yi Sorunsuz çalıştırabilir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çalışır. Tabi sistemin diğer bileşenleri de önemli ancak sorun çıkmaz. Sanıyorum ki güç kaynağınız 300w üzerinde bir gücü +12V hattı ile sağlayabiliyordur. Yani +12V hattı (sanal olarak 1'den fazla +12V hattı olabilir, bu durum psu güç tablosunda gösterilmiştir) toplamda 25A üstü bir akım sağlayabiliyordur diye tahmin ediyorum. Bu güç hd5850 ile kullanılacak ortalama bir sistem için yeterlidir. -
Tagan 480w güclü bir psu rahat yeter diye düşünüyorum.12v hattından 25a dan fazla akım ve 330wattan fazla gibi bir değer verebiliyor sanırım.
http://www.darkhardware.com/st.php?u=reviews/tagan-380-480w-2
http://www.dijitaltrend.com/index.php?main_page=product_info&products_id=1024
-
quote:
Orijinalden alıntı: mamad
Çalışır. Tabi sistemin diğer bileşenleri de önemli ancak sorun çıkmaz. Sanıyorum ki güç kaynağınız 300w üzerinde bir gücü +12V hattı ile sağlayabiliyordur. Yani +12V hattı (sanal olarak 1'den fazla +12V hattı olabilir, bu durum psu güç tablosunda gösterilmiştir) toplamda 25A üstü bir akım sağlayabiliyordur diye tahmin ediyorum. Bu güç hd5850 ile kullanılacak ortalama bir sistem için yeterlidir.
@mamad
dostum güç değerleri tablosunda: max output current 12V+ min 20A max 30A gibi bir ibare var. sanırım yeterli olacaktır değil mi? -
o PSU ile 5870 bile calistirilir ... Kaldiki 5850 hayli hayli calisir ... -
O halde gönül rahatlığıyla HD5850 satın alabilirim.
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: promilius
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Sistemdeki diğer bileşenleri ve hız aşırtma durumu belirtirseniz,biraz daha net şeyler söylenebilir ama abartı hız aşırtma olmadıkça yeterli gelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 3 Kasım 2009; 17:39:07 > -
quote:
Orijinalden alıntı: KızılejdeR
quote:
Sistemdeki diğer bileşenleri ve hız aşırtma durumu belirtirseniz,biraz daha net şeyler söylenebilir ama abartı hız aşırtma olmadıkça yeterli gelir
@ KızılejdeR
Elbette. Sistemim:
Gigabyte GAMA78GM-UD2H amd780g chjipsetli anakart
AMD Phenom II X3 720 Black Edition İşlemci
Kingston DDR2 1066 Mhz 4Gb Ram (2x2Gb Dual Channel)
Cpu Soğutucu olarak Scythe Mugen-2 Alacağım fakat OC düşünmüyorum. Sessiz, Güçlü ve Stabil bir sistem istiyorum.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KızılejdeR
quote:
@ KızılejdeR
Elbette. Sistemim:
Gigabyte GAMA78GM-UD2H amd780g chjipsetli anakart
AMD Phenom II X3 720 Black Edition İşlemci
Kingston DDR2 1066 Mhz 4Gb Ram (2x2Gb Dual Channel)
Cpu Soğutucu olarak Scythe Mugen-2 Alacağım fakat OC düşünmüyorum. Sessiz, Güçlü ve Stabil bir sistem istiyorum.
Gönül rahatlığı ile Hd5850 satın alabilirsiniz.Hız aşırtma da yapabilirsiniz
-
@KızılejdeR
Çok teşekkür ederim. -
sade kart 250 watt çekiyor imkansız anakartını yakarsın -
quote:
Orijinalden alıntı: tragedıe
sade kart 250 watt çekiyor imkansız anakartını yakarsın
Yakalarsam -
quote:
Orijinalden alıntı: tragedıe
sade kart 250 watt çekiyor imkansız anakartını yakarsın
Nerde yazıyo bu dediğn sadece kart 250W çekiyor fln ?
1'de Diyelim'ki senin istediğin oldu ve kart tek başına 250W çekti, 480W Tagan'a, o 250W çeken kartı ve yanına senide bağlasalar hertürlü çalşıtırr. -
benim incelemelerde gördüğüm kadarıyla maksimum güç tüketimi 150 Watt görünüyor. Şöyle ki:
http://www.techpowerup.com/reviews/HIS/HD_5850/28.html -
4830 ekran kartını 200-250 watt everest psu da kullandım 6 ay hiç bir sorunda yaşamadım. 480watt ile senelerce sorunsuz kullanabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X