Şimdi Ara

Taharet musluğu Avrupa ve başka Ülkelerde yok mu? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
2
Favori
63.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

o değil de kullananların kışın .ıçı donmuyor mu hep merak etmişidir. mazoşist misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

@Mr.Painkiller oğuzcan konuya bekleniyorsun.

Yok abi musluk yoksa sıçmam bu kadar basit maltadaki adamlara sordum duş başlığı ile yıkıyoz dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkeden ülkeye değişir. Taharet muslukları yok ama günde birden fazla kez duş alıyorlar. Yabancı ailelerin evinde kaldım, oradan biliyorum. Finlandiya'da varmış sanırım taharet musluğu tarzı bir şey ama görmedim. Eğer taharet musluğunu öğrettiniz diye övünecekseniz başkalarının da övünecekleri çok şey var. En başta ABD övünsün bence günlük hayatta kullandığınız her şeyi, internetinizi bile o buldu. Çatal kültürü de bildiğim kadarıyla Romalılardan çıktı. Bakın bizlere neler öğretmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 2 Aralık 2012; 16:53:55 >
  • Polonyada yaşıyorum. Yok. Değişik değişik icatlar yaptık sırf o mevzu için ...
  • Vay be konuyu açalı tam 5 sene olmuş , daha gün gibi öğrendiğimde şok olmuştum halada şok bir haldeyim
  • Geçen gün televizyonda bir profesör, Avrupa'ya gittiğinde, otel odası tutmadan önce odayı görmek istediğini ve banyoda duşun hortumunu klozete uzatarak odayı tuttuğunu söylemişti. Hortum yetişmezse yandınız.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizde varda ne oluyor? Yazın toplu taşıma araçlarında ter kokusundan durulmuyor. Bırakın bu işleri ya, komiksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 12 Şubat 2013; 18:58:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHzgn

Bizde varda ne oluyor? Yazın toplu taşıma araçlarında ter kokusundan durulmuyor. Bırakın bu işleri ya, komiksiniz.

Ben İngiltere'de bi ailenin yanında kaldığımda beni günde 2 kere değil de 1 kere duş aldığım için garipsiyorlardı. Bunu fark ettiğimde ben de günde 2 kere almaya başlamıştım. Kaldı ki İngiltere Türkiye'den fersah fersah soğuk bi ülke. Ter konusu konusunda da, bu konuda söylenecek tek söz budur. İnsanlar kokarcadan farksız, neyi eleştirmeye çalışıyorlar anlamıyorum.
  • sene 2013 halen yokmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

quote:

Bizde varda ne oluyor? Yazın toplu taşıma araçlarında ter kokusundan durulmuyor. Bırakın bu işleri ya, komiksiniz.

Ben İngiltere'de bi ailenin yanında kaldığımda beni günde 2 kere değil de 1 kere duş aldığım için garipsiyorlardı. Bunu fark ettiğimde ben de günde 2 kere almaya başlamıştım. Kaldı ki İngiltere Türkiye'den fersah fersah soğuk bi ülke. Ter konusu konusunda da, bu konuda söylenecek tek söz budur. İnsanlar kokarcadan farksız, neyi eleştirmeye çalışıyorlar anlamıyorum.

Ya gunde 2 kez dusmu alinir allah askina.ne yapiyoz altimizami miciyoz.2 3 gunde temiz bi banyo yaparsin olur biter.o ingiliz ailesi kici boklu gezmemek icin gunde 2 kez banyoya giriyordur.

• O kadar duş almak sağlığa zararlıymış. Hergün alırsın neyse de, günde 2 kere alınır mı ya?
  • quote:

O kadar duş almak sağlığa zararlıymış. Hergün alırsın neyse de, günde 2 kere alınır mı ya?

Taharet musluğu da zararlıymış. Temizlemesi için tazikli olması gerekiyor. Öyle olunca da tahriş ediyormuş. Damar çatlamasına bile neden olabiliyormuş. Düşününce aslında pek çok şeyin zararı var öyle değil mi? Çamaşır suyuyla duş almadığın sürece günde 2 kere duş almanın hiçbir zararı yok aksine etrafındakilere ve sana faydası var.

Hepiniz pis diye eleştirdiğiniz o insanlardan şu an daha pis olduğunuzu belirten cümleler kuruyorsunuz ve onların temizliğini eleştiriyorsunuz bunu fark ettiniz mi peki?

Hadi başlayın yine. Fransızların neden topuklu ayakkabıyı, parfümü icat ettiğini, şemsiyenin neden icat edildiğini falan anlatın yha kkalrı cmdn atıolrms o yzdn smsye kllnyolarms iyrenc .s.ss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 12 Şubat 2013; 22:48:30 >

• 2007 den günümüze çözülemeyen mevzu
  • ingilizlerde de yok diye biliyorum ayak yıkama yeri var ama wc de yok
  • Neden illa ya günlük banyo ya da taharet musluğu kullanma gibi bi algı var? İkisini de yapıyorum ben o öyle olmuyor mu
  • Bidet var
  • Beyler bu konu benim icin cok önemli isvecte var mıdır acaba.

• Avrupada 5 ulkeye gittim ve yok daha dün yunanistandan döndüm bide tuvalete kağit atmayin yazmışlar. Nerde temizlencez

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.