Şimdi Ara

Taharet musluğu Avrupa ve başka Ülkelerde yok mu? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
2
Favori
63.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız dikkatinizi çekerim.ABD 1 aylığına kalan annem ordakilerin hergün yıkandığını öğrenmiş.Yane sabah kalkar kalkmaz duş alıyorlar.Eee haliyle bu durumda taharet musluğunu ihtiyaç varmı?Ha evet bende şişe suyla dolaştım hep o ayrı mesele ama diğer arkadaşlarımızın dediği gibi biraz da iğneyi kendimize batırsak nasıl olacak!! Sokaklarımız pislikten geçilmiyor.Otobanda portakal kabuklarını,çekirdek kabuklarını ve kül tablası döken bir millet olduk.Hergün E5 de görüyorum.
  • avrupalı ve amerikalılar, özellikle avrupalılar hayatlarının büyük bir kısmını spor yaparak geçiriyor.... bu nedenle hergün duş alıyorlar....

spor yapmak onlar için "yaza doğru fazla kilolarımdan kurtulayım" düşüncesi değildir... her zaman spor yaparlar....

TAHARETLENMEYİN BANYO YAPIN...................
  • bir arkadaşım otelde çalışırdı.oda temizlikçisi

sabah temizlenecek odaya girdikmi eğer türk kalıyorsa normal bir odayla karşılaşırmış.biraz havasız bazende çorap kokusu filan

ama başka ülkeden insanların odasına girmeden derin bir nefes alıp önce pençereyi açarım nefes bile almadan odadan çıkarım yan odanın işini bitiresiye kadarda o odaya girmem demişti.öyle ağır bir koku oluyorki içeride durmana imkan yok diyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: necmi42

bir arkadaşım otelde çalışırdı.oda temizlikçisi

sabah temizlenecek odaya girdikmi eğer türk kalıyorsa normal bir odayla karşılaşırmış.biraz havasız bazende çorap kokusu filan

ama başka ülkeden insanların odasına girmeden derin bir nefes alıp önce pençereyi açarım nefes bile almadan odadan çıkarım yan odanın işini bitiresiye kadarda o odaya girmem demişti.öyle ağır bir koku oluyorki içeride durmana imkan yok diyordu.

pöff Allah bilir neden öyle kokuyodur

Kıllı sarkıtlardan olabilir

• TAHARET MUSLUĞU FAN CLUP ta kurarsınız şimdi siz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Error 404

quote:

Orjinalden alıntı: AyKuT^

quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

Doğrudur Tuvalet Kağıdı kullanıyorlar hatta Almanya da bazı evlerde banyo yeri bile yok..
    Havuza fln gidiyorlarmış..

yok artık lebron james

harbiden lebron james

Ben bu videodan sonra o lafın yok artık Kobe Braynt olarak değiştiğini düşünüyorum

Şaka bir yana ben bunun bir Türk icadı olduğunu duymuştum zaten. Gavur g..tü gibi kokuoyrsun lafıda sırf bu taharet musluğundan dolayı çıkmıştır denilir ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackpearl_86 -- 20 Nisan 2008; 2:17:43 >

• bu olayla ilgili anımı anlatmak istiyorum size...

Geçenlerde toplantı için fransaya gittik neyse toplantı oldu bitti 3 gün sürecekti bi otel bulduk kaldık(pimpirikli patron en ucuz oteli buldu)neyse akşam oldu 5 kişiyiz herkes birer oda seçti ve geç saat oldu odalara dağıldık sonra bi telefon geldi yandaki odadan arkadaş arıyor taharet musluğu yok olum dedi(o an benim tuvalete bakmak aklıma neden gelmedi bilmiyorum orası da bi acayip) bende dalga geçme lan dedim...Valla yok dedi gel bak dedi bende gittim baktım ki taharet musluğu yok ama küvet gibi bişi var (meger eski otellerde hakikaten taharet musluğu yokmuş küvet gibi bişi varmış )bu var idare et dedim ..Olay burada koptu arkadaş orada ayaklarını yıkamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CYBER-WARRIOR -- 21 Nisan 2008; 15:30:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: THE_SİMPSONS

bu olayla ilgili anımı anlatmak istiyorum size...

Geçenlerde toplantı için fransaya gittik neyse toplantı oldu bitti 3 gün sürecekti bi otel bulduk kaldık(pimpirikli patron en ucuz oteli buldu)neyse akşam oldu 5 kişiyiz herkes birer oda seçti ve geç saat oldu odalara dağıldık sonra bi telefon geldi yandaki odadan arkadaş arıyor taharet musluğu yok olum dedi(o an benim tuvalete bakmak aklıma neden gelmedi bilmiyorum orası da bi acayip) bende dalga geçme lan dedim...Valla yok dedi gel bak dedi bende gittim baktım ki taharet musluğu yok ama küvet gibi bişi var (meger eski otellerde hakikaten taharet musluğu yokmuş küvet gibi bişi varmış )bu var idare et dedim ..Olay burada koptu arkadaş orada ayaklarını yıkamış

• quote:

Orjinalden alıntı: Razorback
    Arkadaşlar büyük tuvaletinizi yaptığınızda lütfen banyoya girin ve yıkanın......... taharet musluğu gibi şeylerle temizlenilemez ve hijyen sağlanamaz....

taharet musluğu bana pis bir şeyle oynamayı düşündürüyor.... Lütfen arkadaşlar en azından GENÇ olanlarımız tuvaletten sonra banyo yapsınlar... (daha objektif bakabilirsiniz diye gençler dedim)

evde değilken nasıl banyo yapıcam diye tartışma başlamasın... (cevap belli)

yav arkadaş sorması ayıp haceti giderdikten sonra bonyoya geçip duş alırken malum yerdeki malum şeyler küvetin filitresinden nasıl geçer? Yıkandığım yere onların düşmesini yada (çok afedersiniz söylerken bile tiskiniyorum) suyla beraber bacağımdan aşağı kayarak inmesini düşünmek bile istemiyorum iğrençinde ötesinde, kim buna katlanabilir ki? Güzel güzel tuvalette suyla temizlenmek varken bu hiçte hoş durmuyo. Hem katılmıyorum muslukla sadece belli bir bölgeyi temizlemek, kafandan aşağı suyu akıtarak tüm vucudunu yıkamaktan daha hijyenik duruyor. Banyo yaparak malum şeylerin temizleneceğini zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EDE16CD6E -- 21 Nisan 2008; 16:15:01 >

• adamların yıkamasına gerek yokki devamlı harbi çektiriyorlar italyanlar ve almanlar bu konuda uzman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiger cage -- 22 Nisan 2008; 23:12:20 >
  • medeniyetin özü olan temizliği bizden öğrendi avrupa....

fransızlar neden parfümde bir numara sanıyorsunuz.... toplu tuvaletlerden yayılan kötü kokuyu gidermek için adamlar parfümün en iyilerini üretimişler ....
  • musluk yok ama tuvalet kağıdı kullanımı türklerdekine oranla daha fazladır umarım, hem ıyy iğrenç gibi yaklaşımlarda bulunan arkadaşlara soruyorum, afedersiniz elinizle biyerleri tamizlemek cok mu daha sağlıklı, güzel, o tırnakların arasına giren mikroplar sanki sabunla yıkayınca hemen geciyor..

üstelik avrupada (benim gördüğüm, bildiğim,) adamlar her gün duş alıyor, yıkanıyor.. tabi bu kültür her ulusta ayrıdır ama benim gördüklerim temizler..

uzakdoğulular için aynı şeyi söyleyemeyeceğim (koreliler) afedersiniz yanlarından geçerken o kokuyu hissedebilirsiniz.. çok kötü..
  • tesadüf bende avrupadaki arkadaşlarla msn yapıyordum sordum oturmalı var dedile ve eklediler ab de doğan bir türk tr ye ilk geldiginde en çok şikayeti çömelmeli tuvaletten verir..alışamıyorlarmış
  • Sokaklarımız leş gibiyken mi bizden öğrendiler acaba temizliği?Belki kişisel temizlik olabilir ama toplumsal olarak cevremiz çok pis gerçekten
  • hort
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak[Alper]

Roma' da otelde kaldığımda klozetin hemen yanında duş hortumu vardı.
    İşim bittikten sonra klozete tüneyip taztikli sus tutardım. Ama yağmurlama olduğu için bütün banyo batardı.

bildiğin anırdım
  • beyler adamlar işeyip dışkalamıyormuş
  • bi up çekelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelimeleryetse

inqilterede az çekmedim yaa taharet musluqunun eksikliqini nası rahat ediolar anlamadım qitti ii ki taharet musluqumuz war ehehe

Oha bu ne lan?
  • ispanyada yok.adamlar tuvaletin hemen yanına küçük bir çeşme (tuvaletten aşağıda,yere yakın) koymuşlar,onunla yıkayacam diye savaş veriyorsunuz.öyle yerlerde en güzeli peçeteyi ıslatıp sürmek
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.