Şimdi Ara

Taharet musluğu Avrupa ve başka Ülkelerde yok mu? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
2
Favori
63.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

quote:

Orijinalden alıntı: popçik

adamlar günde 50 kez banyo yapıyolar temizliğe düşkünler taharet almasada olur

dünyada en çok banyo yapan 2. devletin türkiye olduğunu nasıl açıklıycaksın

Boşver bunları arkadaş, bunlar tüm avurpalı ve amerikalıları filmlerde izledikleri oyuncular gibi sanıyorlar

quote:

Orijinalden alıntı: Razorback

avrupalı ve amerikalılar, özellikle avrupalılar hayatlarının büyük bir kısmını spor yaparak geçiriyor.... bu nedenle hergün duş alıyorlar....

spor yapmak onlar için "yaza doğru fazla kilolarımdan kurtulayım" düşüncesi değildir... her zaman spor yaparlar....

TAHARETLENMEYİN BANYO YAPIN...................

yav bir bırak, zıçtıktan sonra duş alana kadar dötü boklu mu gezeceğim,m wc'den banyoya gidene kadar bile o rahatsız eder insanı yahu, bir de insanlara mesaj vermiş büyük harflerle hem amerka ağlıyor zaten obezite sardı toplumumuzu diye, sen hep spor yapıyorlar diyorsun

kısacası

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 1 Aralık 2012; 20:28:49 >

• Sırbistan'da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa' da başka ne yok ? Söyleyinde hemen ihracatına başlayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostSpace

quote:

Orjinalden alıntı: Razorback
    Arkadaşlar büyük tuvaletinizi yaptığınızda lütfen banyoya girin ve yıkanın......... taharet musluğu gibi şeylerle temizlenilemez ve hijyen sağlanamaz....

taharet musluğu bana pis bir şeyle oynamayı düşündürüyor.... Lütfen arkadaşlar en azından GENÇ olanlarımız tuvaletten sonra banyo yapsınlar... (daha objektif bakabilirsiniz diye gençler dedim)

evde değilken nasıl banyo yapıcam diye tartışma başlamasın... (cevap belli)

yav arkadaş sorması ayıp haceti giderdikten sonra bonyoya geçip duş alırken malum yerdeki malum şeyler küvetin filitresinden nasıl geçer? Yıkandığım yere onların düşmesini yada (çok afedersiniz söylerken bile tiskiniyorum) suyla beraber bacağımdan aşağı kayarak inmesini düşünmek bile istemiyorum iğrençinde ötesinde, kim buna katlanabilir ki? Güzel güzel tuvalette suyla temizlenmek varken bu hiçte hoş durmuyo. Hem katılmıyorum muslukla sadece belli bir bölgeyi temizlemek, kafandan aşağı suyu akıtarak tüm vucudunu yıkamaktan daha hijyenik duruyor. Banyo yaparak malum şeylerin temizleneceğini zannetmiyorum.

• ben de yıkamıyom popomu kaç senedir, günlük banyo yapıyorum, çoğu taharet musluğu kullanıcısından temizdir popom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Avrupa' da başka ne yok ? Söyleyinde hemen ihracatına başlayalım

midye dolma
  • quote:

Orijinalden alıntı: oBLoOd

Arkadaşlar bu doğru mu ya?Bir arakdaşım söyledi daha önce gitmişti avrupaya bir kaç ülkeye orda yokmuş.Acaba orda ne kullanılıyorBunlar bizi almıyorlar ama oraya bir gitsek yüzyılın icadı ile karşılaşıcaklar

İspanya'da yok. Sadece peçeteyle

• cidden adamlar temizlikten bi haber elime peçeteyi hazırlayıp sifona basıp peçeteyi ıslatıyodum

• g*tü b*klu avrupalılar. iğrendim okurken. bildiğim amerikada da yokmuş.

• Amerika'da spor insanların günlük rutiniymiş, hergün duş alırlarmış, etraf tertemizmiş...

Ulan 5 kez gelmesem inanıcam. Amerika dünyada obezite oranı en yüksek olan ülkelerden biri. Ne sporu, ne günlük rutini. Sıçmak gibi en temel insani eylemden bahsediyoruz, siz toplumdaki ufacık bir yüzdenin fit kalmak için yaptığı spordan bahsediyorsunuz.
    Ayrıca tuvaletten çıkıp banyo yapmak nedir? Yemek yedikten sonra da dişçiye gidip diş taşlarını falan temizletin bari. Burda tuvaletlere taharet musluğu getirilmesini destekleyen bu kadar insan varken "ıyyyy, ben elimi götüme sürmem" gibi kibar feyzo söylemleriyle kime yaranmaya çalışıyosunuz?
    Bırakın şu onlar hergün duş alıyor geyiğini de elinizdeki musluğun kıymetini bilin. Şaşalla tuvalete gidiyoruz resmen. Evin dışında tuvalete gitmeye çekiniyoruz.

http://www.totousa.com/
    MNN - Mother Nature Network
    Which is greener: Toilet paper or a bidet?
    http://www.mnn.com/lifestyle/responsible-living/stories/which-is-greener-toilet-paper-or-a-bidet

MNN - Mother Nature Network
    Why aren't bidets more popular in America?
    http://www.mnn.com/your-home/remodeling-design/blogs/why-arent-bidets-more-popular-in-america

• adamlar pislik içinde yasıyo la harbiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: drahte 1905

Arabistan yarım adasındada yok beyler[Dubai]

Aynı dogudakı yanı cın tayland dakı gıbı duslardakı ahıze gıbı hortum ucu su fısgırtacları war

Onlarda bazı yerlerde bazı yerlerde war bazı yerlerde yok garip

Eet Dubai'de böyle havalimanindakilerdevbu sekilde.8 oluyorsun :)

Barcelona'da fiskiyede yok. Wv sonrası hoppp banyoya :p

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çek cumhuriyeti'nde motel pansiyon'da kaldım 1ay kadar. Taharet Musluğu yoktu, her şeyden sonra duşa girmek zorundasın. 1 tane tuvalet kağıdı vardı ne bana yetti nede misafirlere.
  • Fransada da yok.
  • bende kullanmıyorum la one ilk sizden duydum
  • ne gülmüştüm bu konuya eskiden, okudum yine güldüm
  • Ben zaten musluk kullanmıyorum peçeteylen siliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LCD KAZIM

fransa tuvalet kültürünü Osmanlıdan öğrenmiştir (bizden) eskiden onların poşete yapıp dışarı attıklarını duymuştum iğrençler avrupalı türkler kadar temiz olamaz yani müslümanlar kadar

aynen aga tuvaleti banyo kültürünü biz öğretmişiz ama suan onlar medeniyette bizden ileri . Dünyanın en büyük bakterisi bir müslümandan çıktığını unutmamak gerek . Sizlerde burda kçınızı yıkamayı övünün durun öğrettik temiziz diye a.sdaf

• ne yani avrupalılar kıçlarını yıkamıyorlar mı
  • @Mr.Painkiller oğuzcan konuya bekleniyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.