Tahmini İşçilik Ücreti
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çok etken faktör var. Markalar vs bunları iyi seçmek önemli illa rakam diyorsanız 1500-2000 benim total tahminim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-007649809 -- 8 Aralık 2020; 4:13:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaptıracağınız yerden yere değişmekle birlikte işçilik ücreti ortalama 400-550₺ arasındadır.
-
Ustanın aylık bürütü 8000 olsun (vergiler dahil).
Kira 4000 olsun.
Faturalar 500 olsun.
Yemek, sarf malzemeleri vs 600 olsun.
Demirbaş amortismanı 1000 olsun.
Toplam aylık başabaş maliyeti: 14.000₺
26 gün açık olsa günlük 542₺
Günde 5 saat ücretli iş yapsa saati 108,5₺
Yani kabaca 100tl saat ücreti oluyor.
Esercigim oto sanayici mi daha cok kazanir saglam bir yargitayda calisan hakim mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: ESER14
Ustanın aylık bürütü 8000 olsun (vergiler dahil).
Kira 4000 olsun.
Faturalar 500 olsun.
Yemek, sarf malzemeleri vs 600 olsun.
Demirbaş amortismanı 1000 olsun.
Toplam aylık başabaş maliyeti: 14.000₺
26 gün açık olsa günlük 542₺
Günde 5 saat ücretli iş yapsa saati 108,5₺
Yani kabaca 100tl saat ücreti oluyor.Söküp içeri alana kadar az söylerler bu sanayi esnafına güven olmaz.
-
ile gore degisir. Ankarada 250 tl ye yaptirdigim isi Erzurumda 500 tl ye yaptiramiyorum. hem fiyat 2 kati hemde ustalar at arabasi tamir edemeyecek tipler -
Ustalığına ve kurduğun sistemin kapasitesine göre değişir.
Sök tak işlerini çıraklara yaptırırsın. İşin püf noktasını sen yaparsın. Bu şekilde daha fazla müşteriye hizmet verir ve daha çok kazanırsın.
Tek tabanca olursan katmadeğeri olmayan işleri de sen yaparsın ve gelirin düşer.
Çok çalışan değil, çalıştıran kazanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ESER14 -- 8 Aralık 2020; 12:59:51 >
Teşhis koyman için söküp bakmaya mecbursun. Ne diyim şimdi. Çok bilinen bir arıza ise mesela linea amortisör takozu gibi istediğin yerden hemen fiyat alabilirsin. Hatta telefonla bile fiyat veriyorlar.
Bende sanayi esnafını savunuyor gibi oldum tövbe Estağfurullah
.
quote:
Orijinalden alıntı: ESER14Teşhis koyman için söküp bakmaya mecbursun. Ne diyim şimdi. Çok bilinen bir arıza ise mesela linea amortisör takozu gibi istediğin yerden hemen fiyat alabilirsin. Hatta telefonla bile fiyat veriyorlar.
Bende sanayi esnafını savunuyor gibi oldum tövbe Estağfurullah
.
Bence abd deki gibi garaj klüpleri kurmalıyız adamlar alet bilgi tecrübe paylaşıyor toplanıp arabalarını tamir ediyor bakımını yapıyor garajda rektefiye yapanlar var sanayi esnfının soygununa son vermek şart 1 saatlik iki vida söküp takmak bir ücretlinin 1 günlük mesaisinden pahalı olamaz.
-
Herşeyde olduğu gibi işçilik ücretleri de uçtu. 500 artık bu işlemler için çok makul bir işçilik ücreti. Bu durumda 500 taban olursa 1000 lira da tavan gibi duruyor.
-
Ivırı zıvırı çayı çorbasi sohbeti hersey dahil 500tl hakkidir ustanin.
Triger degistirmek ustalik ve tecrube ister. Tecrube icin de bir miktar para odemeniz normaldir. Sadece sarfedilen fiziksel efor ya da vakit olarak bakmayin olaya. Hayati bir parcadir triger ve kesinlikle hata affetmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
wehmectciğim bunu yaşadım... arabanın göçüğünü yaptıracağım satarken bagaj kapağını değiştirsen veya boyatsan para kırıyorlar parayı azaltıyorlar ve parayı düşürüyorlar. Neyse facebook tan yazdım birine attım resimleri 400 tl ye yaparım dedi. Gittim yanına 1000 tl fiyat çıkardı senin yapacağın esnaflığı ve işçiliğinin alayının ... saydım sövdüm gittim başka yerde 600 tl ye yaptırdım.
https://forum.donanimhaber.com/ankara-boyasiz-gocukcu-tavsiyesi-vol-1--146593616
Bak nasıl olmuş ? Alttan da çektirdi adam tabanda yamulmuş dediğine göre.
-
500 tutar kesinlikle. Sadece trigere en aşağı 300-400 alıyorlar. Triger önemli
-
Ben tamirciyim bana gelsen şahsen hepsine 400 gibi işçilik alırım eğer bilya arka tekerse
50 oyro
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X