Şimdi Ara

TAHMİNİ NOT ORTALAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar bu yıl 1. sınıf oldugumdan bu not ortalaması ıslerını hala anlayabılmıs degılım donem sonu yaklasıyor gerıye 100 de 30 40 cıvarı etkılı fınaller kaldı sadece ben sıze fınallerden de tahmını beklentılerımı yazacagım eger tahmınen 4 uzerınden not ortalama kac olur soylersenız sevınırım
    tesekkurler sımdıdeen ( çan olmayan dersler ıcın gecme notu 60;ort:okul not ortaaması)

DERS 1 :: Kredi 1 Çan yok NOT 65

DERS 2 ::Kredi 4 Çan var ort:50 NOT 55

DERS 3: Kredi 4 Çan var ort 45 NOT 55

DERS 4 Kredi 5 ort 20 ;not 25

DERS 5: Kredi 4 çan yok not: 80

DERD 6:Kredi 3 çan var okul.ort:50 not:55

4 uzerınden tahmınen kac olur ortalama

tesekkurler

• Ayrıca sıtede çanla ılgılı seylerı okudum ondan anlayamadım lutfen canı anlatmayınız sadece tahmınde bulunursanız sevınırım bolumun bır onemı varsa makine muhendıslıği okuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BernaGs2 -- 25 Aralık 2011; 16:34:20 >
  • yok mu tahmını olan acaba
  • 25 aldığın sınavda harf geliyor mu bilmiyorum ben ist ünv. de okuyorum 45 ortalama altına FF geliyor her koşulda. sizde de sistem böyle ise not ortalaman en fazla 1.9 olur gibime geliyor.

Ders 1 : CC
    Ders 2 : CC
    Ders 3 : CB
    Ders 4 : FF
    Ders 5 : BB
    Ders 6 : CC

diye düşündüm. Bu şekilde 1.81 oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 25 Aralık 2011; 22:28:59 >
  • çok kotu yaaa yok 45 altı vs dıye yanı sınıfın yarısından cogunu okulun bırakacak degıller ya ??
    2.3 fılan yapmak ıstıyorum bakalım
  • bunda çan vs yazabılıyormuyuz ben acamadım da çan vs yazmak varsa ıyı yoksa pek ıse yaramaz heralde
    ama sagol yinede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çan falan hikaye. Hocalar notlarla oynarlar sürekli. Şu ana kadar hesaplama neyse o diyen hoca görmedim.
    Elindeki verilerle birşey hesaplayamazsın. İlk dönem yapacağın tek şey köpek gibi çalışıp ders bırakmamak olsun. Ortalamayı falan dert etme.
  • bir tane FF'in ortalamayı ne düşürüyor görüyorsun işte. :/

umarım finallerde düzeltirsin derslerini, yılmak yok çalışmaya devam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.