Şimdi Ara

taiwan malı vs japon malı canon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: Nikonovic

arasında bir fark varmıdır? taiwan malıymiş beğendigim ürünhttp://www.fotografium.com/Canon-600D-18-55-IS-II-KIT-canta-8GB-Class-10-Hafiza-karti-Yedek-Batarya-Canon-Euroasia-Garantili_3619.html bakınız bu

Hocam fotografium kadar güvenilir,müşteri anlayışı vb. olan bir site görmedim. REKLAM OLSUN DİYE DEMİYORUM.

Oradan aldığın üründe asla bir sorun olacağını düşünmüyorum. Ben geçen hafta hafıza kartı sipariş etmiştim. İstanbula arabayla gidilince mesafenin 12 saat olduğu bir şehire. 2 gün sonra yurt dışına çıkıcaktım. 17.30 gibi verdiğim sipariş 20.12 de mesaj geldi telefonuma sipariş kargodadır diye. Öbür gün saat 15.45 gibi elimdeydi hafıza kartı. 24 saat bile olmamıştı siparişi. Orada canlı destek hattı var veya telefonla arayın durumu belirtin. Kesinlikle yardımcı olacaklardır..

• Merhaba,
    Canon ve Nikon gibi markaların kalite standartları üretim yerlerine göre farklılık göstermez.Yani Japonya'da veya Taiwan'da üretilmiş olması hiç önemli değil.
    Ayrıca,bildiğim kadarıyla Canon dslr modellerinden sadece 1100d Taiwan üretimi,sizin beğendiğiniz 600d ise aşağıdaki fotoğrafta da görüldüğü gibi Japonya'daki fabrikada üretiliyor.
    İyi akşamlar hoşçakalın..

taiwan malı vs japon malı canon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 18 Temmuz 2012; 19:38:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.