Şimdi Ara

Takılma....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm millet. son birkac zamandır bilgisayarımda bir takılma baş göstermeye basladı. özellikle grafikle ilgili program calistirdigim zaman(oyunlar,cizim vsvs). fps düsmesi veya bi yarım sn kadar takılma yasaniyor. mesela kücük bir oyunda (generally) takılıp,takılıp sonunda renkleri sacmaliyor. renkler ters dönüyor gibi. sonra bu takılma sorunu düzeliyor.

gecen yaz voltaj dalgalanması yasadım. o yüzden anakartımı ve ram i degistirdim. su an sistemim
    1.7 ghz celeron
    512 mb ddr 333 ram
    64 mb geforce mx440
    200 gb sata

sistem düsük ama sorun olarak eskiden rahat calistirdigi programlarda dahi sorun cikariyor olmasi.
    isletim sistemini yeni kurdum sayılır. ama sisteme de güvenmiyorum tam. bu sorun icin aklımdan grafik kartının sorunlu olması geciyor. ama onun yanında da ram veya cpu da zarar görmüs olabilir diyorum. kafam cok karisti, önerilerinizi bekliyorum...

• Ekran kartının sürücüsünü güncelleştirmeyi denedinmi ?
  • Slm millet ne oluyor kardeş?Kardeş lütfen Türkçemizi,Türklüğümüze yakışır şekilde konuşalım.
    Şimdi gelelim sorununa:Sistemindeki ekran kartının ancak bu kadar yapabilir.Belli bir zaman geçtikten sonra ekran kartın ısınır ve kendi kendine bişeyler yapmaya başlar.Kilitleme yapar,renkler değişmeye başlar bu da gayet normaldir.Bence sen kendine yeni bi ekran kartı al sorunun kalmasın.
  • kardeş insanlar bu forumda istedikleri gibi mesaj atarlar..Ahlak kuralları içinde.Senin, SELAM yerine SLM yazdığı içinbu arkadaşa bu lafları söylemeye hakkın yok..
  • Kardeş mesele "selam" yerine "slm" yazması değil."Slm millet" yazılması sanki buranın gevşek ve ciddiyetsiz bir ortam gibi algılanmasına sebep olabilir."slm arkadaşlar" falan diye başlasa daha makul olmaz mı?
  • senin kimsenin TÜRK'LÜĞÜNE ve TÜRKÇE'sine söz söylemeye hakkın yok.
    ben bu forumda herkes birbirine "slm millet" "mrb millet" der ve kimsede şimdiye kadar bunu Türkçe Türklük meselesi yapmadı..Ortamı germe boşver..
    adam sormuş cevabın varsa çözümü söyleyelim..paylaşalım..
  • arkadaşlar bööle tartışmalara hiç gerek yok.. herkes istediği gibi konuşsunn bırakın...

burdada büyütülecek bi sorun yok

gibime geliyoooooooo

bu arada arkadaşım ekran kartının driverini güncelle bence olması lazım yada artık ekran kartın kaldıramıyoo yenilenmesi lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunlarda fps kitlenme sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Blur Takılma Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Yayında titreme ve takılma
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haklısınız arkadaşlar büyütülecek bişey yok.Ben kimsenin Türklüğünü yargılamıyorum.Böyle bi hakkımın olmadığınıda biliyorum.Ben arkadaşa biraz daha makul olması için bir cümle yazdım.Ortamı gerdiğim falan yok.Bu forum diyosun sürekli bende sana diyorum ki bu forum bizim sayemizde daha güzel olur veya bizim sorumsuzluğumuzla kötü olur.Gerektiği zaman buradaki kardeşlerimize ufak tefek ikazlar yapacağız ve ikazlar alacağız.Ne ikaz etmek ne de ikaz edilmek bana dokunmaz.Size de dokunmasın arkadaşlar.
  • BANA HİÇ BİR ŞEY DOKUNMAZ.. ..Bende neşeli olduğumda slm millet derim.."evet arkadaşlar sorularıma başlıyorum"derim.benim buradaki amacım sorulan soruları yanıtlamak.Sorum olduğumda sormak..Bir daha söylüyorum "slm millet" gibi giriş sözcükleri bu foumda çokca kullanılır..Ben de herkes de bu sözcükleri kullanır.SLM der MRB der...kimsenin olayı TÜRKLÜK mecrasına kaydırmaya hakkı olamaz...
  • sisteminde zaten bir uyumsuzluk var bu sorunu yaşaman gayet normal sistemini yükseltirsen sorun kalmaz
  • öncelikli olarak forumu amacina ulastirarak bana cvp verip yardim etmeye calisan herkese tesekkürler...
    karabey_58'e bir sey deyip forumu kirletmek istemiyorum.

cevaplar dogrultusunda bilgilendirme yapmak istedim. grafik kartı driver i, en son olarak geforce4 mx440 whql sertifikası olan, 81.98 . en son cikan 84.21 de 4mx440 driveri var ama whql sertifaksı yok. o yüzden bu sürücüyü kullanıyorum. bir ara daha beta olan 9x.xx driverini kullandım ama sorun devam etti. ben de buna geri döndüm.

bir de bu kartın düsük olmasi durumu dogrudur, ama eski calistirdigi programlarda takilmasi nedendir? eskiden takilmiyordu ki. yani ekran karti ömrünü tamamlamisidir sizce?

tam olarak bir sorun var makine de. ama tecrübeleri olan arkadaslara bunu sorarak yanlis parca almaktan kurtulmayı deniyorum. servis servis dolasmayi pek istemiyorum.

son olarak buna grafik kartı problemi mi diyorsunuz? tesekkürler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.