Şimdi Ara

Takip ettiğiniz Otomobil Dergileri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum özellikle son yıllarda ben de dahil çoğu kişi otomobil dergilerini artık takip etmiyor.Herkes forum,blog vs tercih ediyor.Fakat mutlaka hala düzenli olarak takip ettiği dergisi olan arkadaşlar vardır. Sizlerin de hala varsa takip ettiğiniz,güzel bulduğunuz dergiler neler?

• autocar her ay alırım....
  • Autoshow'u takip ediyorum.
    Onno Usta Otohaber'e geçmeyeydi iyiydi gerçi.
    Internet gibi bir lüksümüz olmasa hepsini alıp okumaya çalışırdım.
  • Bende Car veya Evo alıyorum her ay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oto Haber ve otoshow takip ediyorum.

Çok keyif alarak okuyorum.

Herhafta güncellenmesi ve içeriğinin zengin olması ayrıca fiyatının ucuz olması bir avantaj. Aldığım hiç bir sayısını atmam kolleksiyon mahiyetinde saklıyorum

[simage]
     Takip ettiğiniz Otomobil Dergileri ?
    [/simage]

• Hiç birini.
    Eskiden otohaber alırdım,bir dönem Car aldım.
    Sonrasında gördüm ki kime yandaşlarsa onu göklere çekiyorlar.
    Örnek Car ın aldığım bir sayısında ds3 racing(202hp) in 34bin avroluk fiyatına çok yüksek,mini coupe S(184hp)in 46bin avroluk fiyatına da biraz yüksek demesi.
    Objektiflik kabızı paçavraya bir de para verip evime mi sokayım?
  • arabam.com e-dergi..

beleş ya..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son 5-6 yıldır her ay Autocar alıyorum. Zaman zamanda AM&S, Autoshow ve Oto Haber'de alırım. Evde bir koli dolusu dergi var.
  • Oto haber ve autocar.

VW yandaşı Autoshow'a prim vermiyorum
  • Haftalık dergiler içerisinde her hafta olmasa da çoğu zaman autoshow ve otohaber dergilerini alırım. Aylık AMS dergisi abonesiyim. Autocar,evo, topgear veya car dergilerini de içeriklerine göre alırım.

Ams dergisinin karşılaştırmalarda puanlama metodunu kullanmasını özellikle beğeniyorum.

Puanlama yapılmayan karşılaştırmalı testlerde yol tutuş (slalom,vda vs), direksiyon, yalıtım, süspansiyon konforu (yüklü/yüksüz), esneklik, fren mesafesi (sıcak/soğuk) vb. birçok disiplinde araçların birbirlerine üstünlüğünü ayrıntılı vermemeleri sadece son paragrafta bize göre deyip sıralama yapmaları nedeniyle yetersiz buluyorum. Bununla beraber hertürlü bu bahsettiğim dergi testlerini dikkate değer bulurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.