Bildirim
taksitle telefon alımı??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kredi kartına olmuyor tabi ama kredi kullandıran yerler var. Evkur'dan da alınabiliyor. Ama hepsi faiz işliyor tabi, sıkıntılı bir durum. -
Web siteler üzerinden kredi kartı telefon alamazsın alırsanda pek güvenmezdim o sitelere telefon satan dükkanlara sorabilirsin geneli taksit yapıyor.
Bir diğer yol kredi notunuz var ise 12 ay taksit ile odebankdan ihtiyaç kredisi çekebiliyorsun bir kart veriyorlar vatan computer telefon almak için.
http://www.vatanbilgisayar.com/kampanya/12ay-vade-07072014/
Kredi notu yoksada kredi kartı çıkartıp adına 1 2 güne onayladıklarını söylüyorlar.
Ticari kredi kart var ise 9 ay taksit ile telefon alınabilir firma farketmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DADC6FD9A -- 13 Ekim 2015; 16:16:50 > -
Bu linkteki Odeabank kampanyası eski galiba. -
Hocam evkura falan bulaşmanı asla tavsiye etmem biraz daha bekleyip alsan daha iyi olur. -
vatan ticari kredi kartlarına taksit yapıyor, varsa esnaf tanıdığın onu kullanabilirsin -
Taksit yapan yerlere bulaşmayın derim. 700 liralık telefonu 1100'e veriyorlar. Sistemden faydalanıp insanları sömürüyorlar resmen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SoulRaziel
Taksit yapan yerlere bulaşmayın derim. 700 liralık telefonu 1100'e veriyorlar. Sistemden faydalanıp insanları sömürüyorlar resmen.
Zaten bu taksit olayı güya insanların gereksiz harcamasını önleyecekti. Telefon almak isteyen yine alıyor, bu olay satış yapanlara yaradı. Lanet olsun böyle düzene.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende Alacağım akıl veren çok ama iş icratte fayda yok
Kredi kartınız yok diyelim..
-Puanınız yuksekse (findex)
-operatörlerden
-Beko bayileri
-Ev kur-ev shop-ev diz kisaca senetle beyaz esya satanlar
-Ttnet ve Turktelekom 6 ay abone olanlara veriyor
Ben ttnetten alacagim piyasadan 200-400tl pahalı
Ornek Lg G4 ayda 100tl×24ay 2400tl piyasası 2000 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 13 Ekim 2015; 22:27:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: steven_stiffler
Bu linkteki Odeabank kampanyası eski galiba.
1 ay önce başvurdum halen aktif. -
quote:
Orijinalden alıntı: aktas3455
quote:
1 ay önce başvurdum halen aktif.
Ne kadar istediniz, ne kadar verdiler, ne kadar ödeyeceksiniz ? Bir de bankadan adınıza hesap mı açılıyor ? Şimdiden teşekkürler. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: aktas3455
quote:
1 ay önce başvurdum halen aktif.
Ne kadar istediniz, ne kadar verdiler, ne kadar ödeyeceksiniz ? Bir de bankadan adınıza hesap mı açılıyor ? Şimdiden teşekkürler.
Benim kredi notum olmadığı için kredi kartı ve banka kartı açıyorlardı ben istememiştim o zaman . 1000 tl istemiştim sanırsam 3000 e kadar limitleri vardır telefon almak için bir kampanya vatan kartı verip alışveriş yapılıyorş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DADC6FD9A -- 23 Ekim 2015; 23:21:16 >
-
vatan odeabank kredisi varsa alabilirsiniz -
Şu an nasıl yapılır? -
Anlaşmalı Telpa bayileri kredi puanı uygunsa faizsiz, komisyonsuz general mobile 5 plus modelini veriyorlar.
Çok cazip ve şaşırtıcı geldi bana. -
quote:
Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi
Şu an nasıl yapılır?
kredi kartından direk çekin peşin,
bankayı arayın, onlar 9 ay 1000 tl ye 100 tl flen istiyorlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X