Şimdi Ara

Taksitle Telefon Almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar internetten araştırdım fakat bir türlü taksitle telefon nasıl alındığını bulamadım. Vatan Bilgisayarın Odeabank kredisi çıkmadı onunla da alamıyorum. Operatör demeyin 24 aya hiç bulaşmak istemiyorum. Bir ara hediye kartıyla alınıyormuş şuan geçerli mi onu da bilmiyorum geçerliyse nasıl alındığını vade olup olmadığı hakkında bilgi istiyorum yardım edebilecek olan var mı? Nakit yok mecbur taksitle almak zorundayım başka nasıl bir yöntemle alabilirim?

• +
  • Evkurda senet var diye biliyorum galiba öyle bi araştır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrettin_ilgin

+
    ticari kredi kartı bulabilirsin onlara taksit var onun dışında maalesef yok,hediye kartı falan bitti onlar,ya da gidip turkcell,vodafone dan alıcan
  • Esnafın biri kılıfı ceker 1000 lira taksitli telefonu hediye eder derde bak yaw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan mağazadan odeabank kredisi veriyor öyle alinabilir. ayni şey mediamarkt ta Denizbank kredisi veriyor.

• Odeabankla anlasmali yerlerden 36 ay taksitle bile telefon alabilirsin,vatan bilgisayarda vardi en son bu kampanya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

Evkurda senet var diye biliyorum galiba öyle bi araştır

Evkura sordum 1000 tl vade koyuyor hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

ticari kredi kartı bulabilirsin onlara taksit var onun dışında maalesef yok,hediye kartı falan bitti onlar,ya da gidip turkcell,vodafone dan alıcan

ticari kredi kartım yok sadece kişisel bir kredi kartım var. turkcell vodafone degil de operatörüm aveaya sordum faturalı olma 3 ay otomatik ödeme talimatıyla ödeme yaptıktan sonra alabilecegimi söylediler. yani anlayacağınız operatörde olmuyor hocam. ayrıca 1150 tl lik telefonu 1700e veriyorlar.
  • İhtiyac kredisi cekip nakit al ve kredi taksitlerini öde

• quote:

Orijinalden alıntı: ozel35

Esnafın biri kılıfı ceker 1000 lira taksitli telefonu hediye eder derde bak yaw

dediğinizi pek anlamadım hocam biraz daha açar mısınız acaba?

arkadaşlar hepinizin yorumları için teşekkürler fakat odeabanktan kredi alamadığımı operatörden de telefon almayacağımı ilk postumda söylemiştim. daha farklı bir yöntem olup olmadığını merak ediyorum. kredi kartımla nasıl taksit yapabileceğimi bir nevi devletin yasağını nasıl delebileceğimi merak ediyorum.
  • Taksitli nakit avans cek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: knaqsikoloph

Taksitli nakit avans cek.

nasıl oluyor hocam bilgi verir misiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: knaqsikoloph

Taksitli nakit avans cek.

nasıl oluyor hocam bilgi verir misiniz?

Alıntıları Göster
    la şu adama fikir vermeyin yazık günahtır babasını batıracak bir telefon için

kardeşim paran varsa bas nakiti al yoksa hiç bulaşma nakit avans dı krediydi. sonra g.tü başı toparlayamazsın benden söylemesi
  • quote:

quote:

arkadaşlar hepinizin yorumları için teşekkürler fakat odeabanktan kredi alamadığımı operatörden de telefon almayacağımı ilk postumda söylemiştim. daha farklı bir yöntem olup olmadığını merak ediyorum. kredi kartımla nasıl taksit yapabileceğimi bir nevi devletin yasağını nasıl delebileceğimi merak ediyorum.

Bak şimdi esnafdan bir kılıf alıyorsun 1000 liraya (telefonun fiyatı örn.) adam kılıfı 12taksit bölüyor sana telefonu hediye ediyor

• Evkur var taksit yapan ama hiç bulaşma derim. Evkur pişmanlıktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

la şu adama fikir vermeyin yazık günahtır babasını batıracak bir telefon için

kardeşim paran varsa bas nakiti al yoksa hiç bulaşma nakit avans dı krediydi. sonra g.tü başı toparlayamazsın benden söylemesi

baba parasıyla almıyorum hocam merak etmeyin kendim ödicem taksitlerini.
  • quote:

quote:

quote:

Bak şimdi esnafdan bir kılıf alıyorsun 1000 liraya (telefonun fiyatı örn.) adam kılıfı 12taksit bölüyor sana telefonu hediye ediyor

peki böyle olunca fatura da kılıf aldım görünecek telefonun garantisi nasıl devreye girecek hocam? bir de her esnaf yapar mı ki pek samimi oldugum telefoncuda yok :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki böyle olunca fatura da kılıf aldım görünecek telefonun garantisi nasıl devreye girecek hocam? bir de her esnaf yapar mı ki pek samimi oldugum telefoncuda yok :)

Alıntıları Göster
    Teknosa mağazasına git 9 taksit yapıyorlar ama komisyon ödersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

Teknosa mağazasına git 9 taksit yapıyorlar ama komisyon ödersin

şimdi aradım sadece tek ödeme var taksit yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.