< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (11. sayfa)
-
-
Burgan bank on hesap 1.19 10 k 6 ay vade ile kredi vermiyor yalan dolan başvurdum olumsuz değerlendirdi direk 10 bin lira parayı vermeyen banka 100 bin lirayı nasıl veriyor millete hiç anlamıyorum . 10 k 6 ay vade için 1.19 faiz gösteriyor ama başvurunca olumsuz değerlendirdi diyip kestirip atıyor direk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, nasıl değerlendirebiliriz nakit avansı.
Ben 3 hisse almıştım nakit avans tam bağımsız, yatırım tavsiyesi değildir. Şunlardı ti3 maç ve goh.
Eğer nakit avans çekersem en mantıklı değerlendirme yöntemi nedir sizce.
1.36 dan daha uygun taksitli avans veren banka var mı şuan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ziraat bankası % 1,23
Ziraatin kartı olması gerekiyor değil mi bende yok ziraat kart
54 tane banka var, 10-15 tanesi kurumsallar için. kalan hepsinde hesap açmalı. hangisi kampanya yaparsa ondan koparcan krediyi.
bu arada, bi 25-30 tane de ön ödemeli kart var, onları da açın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben başaramadım onu hesap açmakta sorun yokta kredi kartı vermiyorlar ziraaten iş bankasından alamadım bir türlü yapı kredi ise 1700 limit verdi 3 sene önce bir daha limit falan arttırmadı
garanti bonus amexte genelde 1.29'dan veriyor
-
Evet ziraat kart gerekli
-
arkadaşlar nakit avansın kredi puanına etkisi var mı? Bildiğim kadarıyla ne kadar çok kredili ürününüz varsa düzgün ödesinizde puana etki ediyor. Taşıt kredisi çekerken ödemeleriniz düzenli ama çok fazla kredili ürün kullandığınız için puanınız düşmüş demişti. Nakit avansı ek olarak kredili ürün olarak sistem görüyor mu yoksa kredi kartı borcu gibi mi yansıyor? Taşıt kredisi almak için puanı yükseltmem lazım. Bir kısmını kart limitlerinden nakit avansla çözmeye çalışıyorum.
-
"cok fazla kullandiigniz icin" mi yoksa cok fazla borcunuz oldugu icin mi? cok kullanmak degil de hali hazirda borcu olmak sorunlu diye biliyorum. benim de borclarim cok, ve odemelerim duzenli, gecikmem yok. puan dusuyor. bir de kredileri ilk defa kullaniyorsaniz yani hic kapanmamis (odenip bitmemis) kredi varsa o da olumsuz etkiliyor. kapatabileceginiz kredilerden birini kapatabilirseniz puan artabilir
-
bankaların size verdiği toplam bir borçlanma limiti var, o limite yaklaştıkça puan düşüyor. ödemeleriniz düzgün bile olsa boçlanmanız arttıkça kredi puanınız düşüyor.
-
vakıfla ziraat çok yakın, vakıfta masraf komisyon almadan 1.36dan veriyor
-
Sağolun hocam şuan YKB TEB ve enpara var 3ünden birini kullanmam gerekecek yeni kart alsam limit düşük veriyorlar bunların düşük diye
aidatlı vakıf world alırsanız iyi limitle onaylarlar ilk yıl ücretsiz kampanyası devam ediyorsa bir göz atın ben öyle vakıf world click kart almıştım
-
Peki vakıf world ün bütün kampanyaları geçerli mi bu kartta ayrıca aidat ne kadar hocam
geçiyor world click kart 139tl şuan yıllık ücreti
-
Tamamdır hocam sağolun
İlk defa taksitli nakit avans çekeceğim,işbankası ve akbank kullanıyorum.Komisyon almadan 1,36 faiz uygulandığını mobil,online işlemlerden nerden görebiliyorum?
Komisyon alımı tek çekim veya taksitli çekime göre farkediyormu?
Kredi kartı hesap kesimim 25.12.2022 , 26.12.2022 de çeksem ilk taksit +faiz ocak 2023 mü yoksa şubat 2023 mü olacak?
Ocak ayında faizler 1 düşerse tamamını kapatıp 1 ile yeniden çekebilyormuyum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X