< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (9. sayfa)
-
-
Ben bayadır yapıyorum ancak yüzdesel olarak ne kadar faiz ödediğimi hesaplamadım. Belki hesaplamış olan vardır diye sormak isteidm.
-
Bana da geldi bu ama kullanılmaması gereklen yerler kısmında destan yazmış adamlar. Hesabımda da 700K ya yakın varlık var. Yarın bir gün sorarlarsa kredi kartı borcum vardı o kapanmış oldu derim artık.
-
Kart borcunun asgarisini ödemenin yıl içinde belli bir sayı olarak kisiti olduğunu ve findeks notunu düşürdüğünü okumustum. Ne kadar doğrudur işin erbabina sormak lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ziraatte 1.23 gibi bir oran yok, bugün sordum şubede , öyle bir oranımız yok diyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben işin erbabıyım. Asgari ödemek Findeks puanı düşürmez. Bu bir haktır.
Altı aydır taksitli nakit avans çekip asgari ödüyorum.
Altın vuruşu Aralık ayına saklamıştım. 5-6 tane daha kart geldi. Onlarla da şimdi çekiş yapıyorum ve bunların taksidinin de asgarisini ödeyeceğim. Neden çok kart derseniz bir tane büyük limitli kart yerine 7-8 tane 24.999 TL limitli kart kullanıyorum. Bu sayede asgarisi %20'de kalıyor. Bunlarla altın, fon, amerikan borsası, türk borsası, gümüş ve N-Kolay bono aldım alıyorum.
-
müşteri temsilcisi de aynı şekilde yok diyor ama ziraat veriyor:)
-
Ben bu adıma giremiyorum. Maaşlı müşterisimisiniz bankanın
kredi kartından nakit avans çekme adımı bu, maaşla alakası olmaması lazım.
-
Taksitli nakit avansı ,altın,fon vs alımında kullanmanız sorun oluşturmasın,çekerken sözleşme tarzı bir yazı geliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cezasi ne peki, belli mi? bir yerde yaziyor mu?
-
Bilmiyorum hocam öğrenmek için sordum arkadaş aldım demiş.
Taksitli nakit avans ile taksitli avans hesap arasında geri ödemede bir fark var mı. Taksitli nakit avansta kredi kartından limit düşerken taksitli avans hesapta vadesiz hesabına kredi kartından bağımsız para tanımlanıyor tek fark bu mudur. İkisinin de faiz oranları aynı yani 12 ay ödemede aynı faizi mi ödemiş oluruz. Birbirlerine bir avantajı var mı
-
Cebinde 20.000 TL yakacak ve gıda parası var. Sen 20.000 TL nakit avans çekip onunla evine gida aldın. O cebindeki parayla da altın, fon vs aldın. Şimdi sen hangi parayla ne iş yapmış oldun? Türkiye'deki en geri zekalı yönetmelik odur.
Yine de nakit avansı çektiğiniz hesaptan parayı başka bir hesaba EFT yapın. Bankacılar bunu yapın diyor arayıp sorduğunuzda çaktırmadan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nakit avans var kredi için anlamışlardır belki, 1.36ile vakıftan hesapladım hemen hemen aynı sayılır 10bin için çok az bir fark var masrafı mı çok alıyor napıyor çözemedim
-
Evet karttan nakit avansmış, ben de karta başvuru yaptım bugün, geldiğinde almayı deneyeceğim
Hocam neden altın vuruşu Aralık a sakladınız? Faizler seçime kadar yükselmez gibi.
Ben Temmuz'dan beri nakit avans çekiyorum. Aralık'ta maliyetin en aza ineceğini beklediğim için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ödemelerini nasıl yapıyorsunuz
Merhabalar
Nakit Avans Limiti nasıl artırılabiliyor?
Vakıfbank 20k maksimum mesela
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X