Mobilden; Başvurular Limit Arttırım... |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (10. sayfa)
-
-
hocam bana 1.69 çıkıyor
çok fark var arada size neden öyle oldu bankada paranız var mı ?
bende zamanında vardı uzun sure ama
1 senedır cok para tutmuyorum o yüzden mi size öyle bir oran verdiler acaba ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
vakıfbanktan nakit avans çektim. 4bin liraya 4 taksit faiz almadı. ihtiyacı olan denesin. kişiye özelde olabilir.
-
Asgarisini ödüyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özelden pm attım mesaj attım hocam Mesajlar ına bakar mısınız
Nakit avans limiti artırılmıyor kredi kartı limitinizin %80 i kadar verir sizinki 20k nakit avans ise kredi kartı limitinizde 25k demekki.Kredi kartı limitinizi artırarak nakit avans limitinin artmasına sebep olursunuz tek seçenek bu başka yolu yok nakit avans dediğiniz şey kredi kartına bağlı bişey.
Mesaj kutuna bakar mısın
Mayış müşterisiyim.
Geçen gün Vakıfbank' tan 33.000 TL ve 1,36 faizden 12 ay vadeki taksitli esnek hesap kullandım. Anında yine bankadaki USD hesabıma attım.
Bugün baktım sıfır olan limitimi 25.000 TL yapmışlar, yine aynı şartlarda hepsini çekip yine bankadaki USD hesabıma attım.
Acep bunlar 2023 mayışımı öğrendiler de ha bire bana kredi mi veriyorlar...
-
Yasaklandı krediyle avans hesapla döviz vadeli hesap v.b yarın bigün başınız ağrıyabilir.
Ağrısın,
Biletlerim rezervasyonlarım hazır, bir kısmını Meksika ülkesinde harcayacağım.
Ayrıca geçen hafta Kopenhagen' de yaptığım tüm harcamaları Vakıfbank Mil Plus USD üzerinden borçlandırmış, onu ödeyebilmek için de USD almak zorundayım...
-
Kredi kartı limitm 100k olmasına rağmen taksitli nakit avans limitim 20k ek hesap limitim 30k. İkiside aynı orandan 1.36 dan veriyor
Kanunen %80 i kadar olması gerek Mh arayın vermezse taşıyacağım başka bankaya varlığı mı diyin kapatacağım kredi kartımı diyin .kanunen %80 i kadar vermek zorunda . 100 k limit var 20k nakit avans 30k ek hesap limiti ne şaka gibi
-
Şuan için faizsiz masrafsız en fazla çekilebillen miktar ne kadar ve vadesi kaç ay hangi bankada. 10k 6 ay vadeden daha fazlası yok mu . Yada çok düşük faizle veren banka hangisi
Merhaba arkadaşlar bugüne kadar hiç çekmedim,ev aldım,konut kredisi çektim. Evin boya,tadilat tamiratı için taksitli nakit avans çekmek istiyorum.
Forumda eski bir yazıda ;
Akbank taksitli nakit avans çektiğinizde her ay taksitli avans çekmiş gibi işlem yapıyor ve asgari ödeme tutarınızı arttırıyor.
Şimdide öylemi?
Bu yıl çekip ayda ne kadar taksit ödeniyor örnek verecek arkadaş varmı?
Çekilen nakit avans miktarı kart limitindenmi düşüyor?
Öncelikle kredi kartı limitimi kullanmak gerekiyor.Daha sonra kalan ihtiyaçlarım için taksitli nakit avans kullanacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 9 Aralık 2022; 20:15:0 > -
garanti bankası nakit avans İnternet bankası ile kapanıyor mu
Ara sıra yaklaşık on gün kullanmak için nakit avans (taksitsiz) çekmeyi planlıyorum. Parayı on on beş gün kullandıktan sonra pratik şekilde nakit avansı kapatmak istiyorum. Bu amaçla en kullanışlı banka hangisidir?
-
Ziraat 1,23'ten veriyor şu anda. Maaş müşterisiyim onunla mı alakalı bilmiyorum ama alacaklar ziraat'e de bakmayı ihmal etmesinler.
-
evet
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X