Axess varsa juzdan dan 10bin 6 taksit sıfır faizle veriyordu. Deneyin bi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (12. sayfa)
-
-
kampanya yoksa hepsinde masraf alır, hesap kesiminden sonra çekin yoksa 1. taksiti ödersiniz
-
vakıfbank 1,36 faizle 12 ay vadeli ilk taksiti 15.01.2023 olan 97.500 lira (aylık 9.000 lira taksitle geri ödeme) taksitli ek hesap tanımlamış
ihtiyaç yok ama kötü gün akçesi olarak bir kenarda saklanırmı
-
onu çektim.
-
Kampanya derken akbank ve işbankası kullanıyorum , onlarda varmı araştırayım. Kampanya yoksa masraftan kastettiğiniz % 15 kkdf ve % 10 bsmv ise kmh veya taksitli nakit avans hepsinde var.Geçen bir arkadaş taksitli nakit avansta kkdf ve bsmv dışında başka masrafın olmadığını ama tek çekimde ek olarak başka bir masrafın olduğunu söyledi.
-
Garanti Taksitli Nakit Avans kullanımı için faiz oranı 0.99 veriyor.Kontrol edin belki sizlerde de vardır.
-
Akbank faizsiz 10 bin TL 12 ay kredi veriyor. Ayrıca 6 ay 10 bin TL nakit avans verdiği söyleniyor ancak onu alamadım. Böyle bir şey yaşayan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşıma da aynı krediyi vermiş vakıfbank ve yetmişbeş bin liralı on iki ay vadeli bir nokta otuzaltı faizle çekti
-
Kişiye özel olabilir hocam bende yok muhteşem bir oran
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kisiye ozel sanirim. Bende yok. Ustune onceden islem icreti yoktu. Simdi %1 islem ucreti var.
Limiti yükselttim , Denizbank'ta kredim vardı 17 ay kalmıştı onu kapatıcam oran çok iyi olunca hemen kullanmakta fayda var.
@SEGHRİ 42 bine ihtiyacım vardı 1 yıl için faiz 3.175 ₺ alıyor işlem ücreti göremedim ama
oran çok iyi ... kredi kartı mı yoksa ek hesap için mi ?
-
Nakit avans için kredi kartını almak gerekiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kredi Kartı hocam
-
garantide nakit avansı erken kapatma işini nasıl yapıyoruz ? ?
-
ek hesap erken kapanıyor kredi kartı kapanmıyor garantinde
-
6ay taksitli nakit avans free kartımla ücretsiz aldım geçen hafta. Diğeri yeni müşteriler için galiba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
varmış hocam, kapatıp yeniden almayı düşünüyorum 1.36 ile.
-
-
Yeni müşteri olduk, krediyi kullandık ancak nakit avansı kullanamadık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X