< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (13. sayfa)
-
-
24 ay 53.400 Kredi çekmiştim. ( Faiz oranı 2.02 )
7 ay ödendi.17 ay geriye kalan taksit sayısı hocam.
-
ellibeşbin lira çekmiştim ama banka yüz bin lira daha verince otuzbeş bin lira daha çektim az önce
bedavaymış gibi geliyor ama aylık sekiz bin lira on iki ay ödeyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bugüne kadar hiç taksitli nakit avans çekmedim. Diyelim çektik 1 hafta sonra kapatabilir miyiz, kapatırsak ne kadar faiz alınır. Bir arkadaşımız bilgi verirse memnun olurum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incebellicambardak -- 26 Aralık 2022; 21:52:53 >
Kredi kartının elimize geçmesi mi gerekiyor hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yani açık olması gerekiyor en azından.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Erken kapatmak var hocam, sanırım o güne kadar olan faizi alıyor.
Kaç güne açılır ya da açık olduğunu nasıl anlarız?
Mobil şubeden gözükür. Deneyebilirsiniz başvuru onaylanınca. kart numarası vs gözükür.
-
Teşekkür ederim hocam, dün faiz gözüküyor idi. Bugün sıfır faiz, 6 ay taksit nakit avans alabiliyoruz. Demek kartın açılması 1-2 gün sürüyor.
Hocam teşekkürler
Ziraatten 12.12.2022 tarihinde 10.000 tl taksitsiz kmh çekmiştim hesap özeti bugün maile geldi.Ziraat bankasına sordum kmh faiz tahahhuk tarihinden sonra ödenecek miktar kadar hesaba nakit para girişi yapmak gerekiyormuş, yatırdım otomatik olarak çekti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 27 Aralık 2022; 15:30:4 > -
3 ay önce 50bin tl kredi kullandım 1.89dan toplam ödemem 75bintl şuan esnek hesap limitlerim farklı bankalarca 50bintl oldu. 50bini birden veremem ama taksitli nakit avansla bu işi çözebilirim böyle daha mantıklı değil mi?
Gelelim yardıma ihtiyaç duyduğum noktaya
Bankayı arayıp taksitli avans mı çekmek istiyorum diyeceğim burada kafam karışıyor? Benim hesabıma girdiğimde zaten yapıkredi esnek hesap diye 25bin açmış. Halk bankasında da 25bin var nasıl taksitli çekeceğimi bilemiyorum.
-
Taksitli nakit avans kredi kartına bağlı bir işlem. Kredi kartınızda açık olan limite göre taksitli nakit avans çekebilirsiniz. Ancak maksimum taksit sayısı 12 olur.
-
merhaba ne zaman gidiyorsun benimde amerikaya iltica planım var
-
Kredi kartsız da oluyor, akbank için söyleyeyim taksitli artı para menüsünden yapılıyor
İlk defa akbanktan taksitli artı para çektim. İlk taksit 15.01.2023 gözüküyor.Ayın 1 de maaş alıyorum ve erken ödemek istiyorum.Ama ödeme seçeneği çıkmıyor.Mh leri ayın 15 inde taksit kadar para hesabınızda bulunsun otomatik çekilecek diyor.Siz hiç taksitli artı para çektinizmi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 4 Ocak 2023; 14:4:56 > -
erken taksit ödemenizdeki amaç nedir
faiz düşüyormu
-
Akbankta ihtiyaç kredimde var ,maaşı alınca ayın 12 si son ödeme olan taksidi 10 gün öncesinden ödüyorum,30 tl gibi ufakta olsa düşüş oluyor.
Yeni çektim bende bulamadım ödeme falan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X