< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (14. sayfa)
-
-
Taksitli avans ta kredi kartı kesim tarihinden sonra çekmek mi mantıklı arkadaşlar yoksa kesim tarihi ile hiç alası yok mu. (Amaç ödemeyi mümkün olduğunca geciktirmek )
Vakıfta 100 k limit var. 20 k için 1.36 faiz atesleyim diyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimliksiz41 -- 6 Ocak 2023; 13:53:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taksitli nakit avans kredi kartından kullandığın için kredi kartı ekstrene yansır.. ekstre kesim tarihine göre kullanabilirsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşbankasından çekerken k.kartı hesap kesim tarihine dikkat ediyordum. 1 ay sonraya otomatik taksit ödeme tarihi atıyordu.Geçen gün çekerken dikkatimi çekti altta ödeme tarihi çıkıyor.Ordan taksit ödeme tarihini takvimden seçebiliyorsunuz.Çekmede. taksit miktarlarını ve tarihlerini görebiliyorsunuz.Sizde de . varsa mobil veya online işlemlerden deneyebilirsiniz.
yapıkredi esnek hesapta taksit yok mu? limit verdiler ama bulamadım
-
Bende taksit kısmını bulamadım
avans hesapta taksit yokmus hocam
-
Akbank da var taksitli artı para diye
Yapı kredide oluyor mu kredi kartsiz taksitli?
Çoğunda oluyor hocM benim bildiğim hepsinde oluyor ama her bankada hesabım eksi hesabım yok :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İş bankası, Garanti, Akbank yeni müşterilere özel 0 faizli taksitli nakit avans sunuyor.
-
Belki sorulmuştur, biraz bakındım göremedim arkadaşlar. Çekilen taksitli nakit avans veya taksitli para için çektiğin tarihteki faiz oranı; olurda ilerde yükselirse çekilen tutar için faiz tekrar güncellenir mi? Misal şimdi 1,36’dan 5 aylık çektim. 3. ayda 1,54’e çıktı. Kalan 2 ay için çekilen tutarın kalan bakiyesi 1,36’dan mı devam eder? 1,54’ten mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gross -- 20 Ocak 2023; 3:18:24 >
Kactan cektiysen ondan devam eder
Teşekkürler.
hesap kesim tarihim 28 i. bugün taksitli nakit avans çeksem bu ekstreye yansırmı. bir kredinin kalan miktarını kapatacağım. 28 inden sonrayımı bekleyeyim.
-
neden yansımasın
hocam lütfen ya. belli ki bilmiyorum, belki erteleme vs. vardır onu öğrenmeye çalışıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EFAD0126 -- 20 Ocak 2023; 15:20:1 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X