Hocam geçmiş olsun akbank sanıyorum , aynısı benim başıma geldi şikayet ettim sonuçlanması 1 ay sürdü şükür ki hakkımı aldım o parayı karta iade ettiler. Fazladan para alınmış diye şikayet edin 1 ay içinde benim sonuçlandı . |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (16. sayfa)
-
-
bende 12 taksit gözüküyor şu an.
-
nakit avans mı bu 0.99
-
Avans hesap 3 taksit olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti bende de 12 ay görünüyor çeksem mi bilemedim .. kredi öneriyordu almadım şimdi başvuruyorum ret veriyor :) büyük ihtimal bir süre bu şekilde para arzını kısmaya çalışıyorlar
Avans hesap 3 taksit görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukruciger -- 2 Mayıs 2023; 16:21:59 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet ben de baktım. avans hesabı 3 taksite düşürmüş çakal garanti. baktılar insanlar 1,36 dan 12 ay kredi kullanıyor, %3 faizle geçirmek için böyle yapmışlardır
-
-
Ben taşıt kredisini taksitli nakit avansa dönderdim epey kazancım oldu. Şuan çekebilen varsa çeksin, para bulmanız zorlaşır.
-
Bence 36 ay yazacaklardi yanlış yazdılar sanırım :)
Çekip ne alalım?
Ben çeksem dolar alsam 15e düşer, ben çekmesen dolar 35 olur..
Bu şekilde riski olmayan neye yatırmak gerekir?
Yazılı belge sonuçta, bu sms delil olur vermeleri için…
fiziki altın uzun vadeli
-
taksit vadesini yazmamış ki muhtemel 24 aydır
-
Denizbankta kullanılabilir limitim 190 bin, nakit avans limiti 10 bin. Seçimden sonra neler olacak bakalım...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyler,
70.000 - 90.000TL bandında araç almayı düşünüyorum.
Sizce en mantıklı olan seçenek nedir? 50bintl 36 ay krediyi en uygun nerden alırım findex puanım 1450 olması lazım yeşil alandayım , gecikmeli ödemem yok.
1,55 - 1,75 gibi düşük faizli krediler findex puanı yüksek olanlara mı veriliyor sadece? Kullandığım bankalar ykb, vakıf, kuveyt - yeni müşteriye özel düşük faizli 50bintl 36 ay nerden kullanabilirim.
Ya da sıfır müşteri olup 20bintl 12 ay 0 faizli taksitli nakit avans nerden alırım ?
%0 Faizli 12 Ay Taksitli 20.000 TL! Faizsiz 20.000 TL Firsatini Kacirmayin: https://www.hangikredi.com/kredi/ihtiyac-kredisi/sorgulama/12-ay-20000-tl-kredi?campaign=Vodafone_sms&utm_source=Vodafone_sms&utm_medium=PlanF&utm_content=Vodafone_sms&utm_campaign=Affiliate 'den Size Ozel Ucretsiz Finansal Rapor Kodu:VDF100 Size Özel Ücretsiz Finansal Rapor Kodu:VDF100
-
Fazla güvenmeyin mesajı hangikredi atmış size üstüne banka bu mesaj ve kampanyalara kişisel risk özetine ve kampanya koşullarına gore farklılık gösterebilir ibaresi koyuyor o yüzden yasal platformlarda başvuru yapsanız dahi sonuç alamazsınız
70-90 bine araç değil motor bile kalmadı. Akülü ise doğrudur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X