Şimdi Ara

Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.032
Cevap
172
Favori
268.918
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam geçmiş olsun akbank sanıyorum , aynısı benim başıma geldi şikayet ettim sonuçlanması 1 ay sürdü şükür ki hakkımı aldım o parayı karta iade ettiler. Fazladan para alınmış diye şikayet edin 1 ay içinde benim sonuçlandı .

• bien kullanıcısına yanıt

bende 12 taksit gözüküyor şu an.

• Physicist_Emre kullanıcısına yanıt

nakit avans mı bu 0.99

• Sume kullanıcısına yanıt

Avans hesap 3 taksit olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti bende de 12 ay görünüyor çeksem mi bilemedim .. kredi öneriyordu almadım şimdi başvuruyorum ret veriyor :) büyük ihtimal bir süre bu şekilde para arzını kısmaya çalışıyorlar

Avans hesap 3 taksit görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukruciger -- 2 Mayıs 2023; 16:21:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • evet ben de baktım. avans hesabı 3 taksite düşürmüş çakal garanti. baktılar insanlar 1,36 dan 12 ay kredi kullanıyor, %3 faizle geçirmek için böyle yapmışlardır

• Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb  % 1,36 dan kullanılabiliyor.

12 X 2.350 = 50.000₺ !?

• Ben taşıt kredisini taksitli nakit avansa dönderdim epey kazancım oldu. Şuan çekebilen varsa çeksin, para bulmanız zorlaşır.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Bence 36 ay yazacaklardi yanlış yazdılar sanırım :)

• Çekip ne alalım?

Ben çeksem dolar alsam 15e düşer, ben çekmesen dolar 35 olur..

Bu şekilde riski olmayan neye yatırmak gerekir?

• sukruciger S kullanıcısına yanıt

Yazılı belge sonuçta, bu sms delil olur vermeleri için…

• vindobona V kullanıcısına yanıt

fiziki altın uzun vadeli

taksit vadesini yazmamış ki muhtemel 24 aydır

• Denizbankta kullanılabilir limitim 190 bin, nakit avans limiti 10 bin. Seçimden sonra neler olacak bakalım...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler,

70.000 - 90.000TL bandında araç almayı düşünüyorum.

Sizce en mantıklı olan seçenek nedir? 50bintl 36 ay krediyi en uygun nerden alırım findex puanım 1450 olması lazım yeşil alandayım , gecikmeli ödemem yok.

1,55 - 1,75 gibi düşük faizli krediler findex puanı yüksek olanlara mı veriliyor sadece? Kullandığım bankalar ykb, vakıf, kuveyt - yeni müşteriye özel düşük faizli 50bintl 36 ay nerden kullanabilirim.

Ya da sıfır müşteri olup 20bintl 12 ay 0 faizli taksitli nakit avans nerden alırım ?

%0 Faizli 12 Ay Taksitli 20.000 TL! Faizsiz 20.000 TL Firsatini Kacirmayin: https://www.hangikredi.com/kredi/ihtiyac-kredisi/sorgulama/12-ay-20000-tl-kredi?campaign=Vodafone_sms&utm_source=Vodafone_sms&utm_medium=PlanF&utm_content=Vodafone_sms&utm_campaign=Affiliate 'den Size Ozel Ucretsiz Finansal Rapor Kodu:VDF100 Size Özel Ücretsiz Finansal Rapor Kodu:VDF100

Fazla güvenmeyin mesajı hangikredi atmış size üstüne banka bu mesaj ve kampanyalara kişisel risk özetine ve kampanya koşullarına gore farklılık gösterebilir ibaresi koyuyor o yüzden yasal platformlarda başvuru yapsanız dahi sonuç alamazsınız

• erdem_61501 E kullanıcısına yanıt
    70-90 bine araç değil motor bile kalmadı. Akülü ise doğrudur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.