Şimdi Ara

Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.032
Cevap
172
Favori
268.918
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yansır ilk taksitini 28 'inde ödersin o yüzden 28 'ini bekle

• Bunda erken kapama durumunda cazip mi yoksa 12 ay sürünmeye devam etmek mi mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • corpixx kullanıcısına yanıt

hocam çekip kapamazsanda günlük faiz diğer taraftan işliyor. çekip kapayayım dedim. bu ilk taksidi elle erteletmek mümkün mü hocam

• kredi kartı nakit avansı çekerken ilk taksit öteleme gibi bir seçenek bulunmuyor en azından teb - garanti ve enpara için böyle.

Benimde 2.30 faizli kredim var ayın 26 'sını bekliyorum hesap kesim tarihi için o tarihte nakit avans çekip krediyi kapatacağım 1.36 ile.

Ama bugün çekersen ekstre kesildiğinde borcu öteleyebilirsin ekstreyi ötele ya da taksitlendir gibi seçenekler mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corpixx -- 20 Ocak 2023; 16:17:31 >
  • corpixx kullanıcısına yanıt
    Onun faizide var dimi hocam. 1.36

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dolar patlama ihtimaline karşın tüm kk limitini taksitli nakit avans olarak çekip busd almak mantıklı mı sizce?

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Mantikli gibi duruyor hocam ama herkesin kendi karari,zarar edilirse kimse yardimci olmaz

• Ekstredeki taksitli nakit avans tutarina da asgari odeme yapabiliyor muyuz bilen var mi acaba?

• chessmania kullanıcısına yanıt
    Evet. Buna engel bir durum yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

Nasıl zarar edilebilir ki?Alınan paranın maliyeti %20, getirisi %30 .Yıllık bağlanmasa bence daha iyi, çünkü TL faizleri artıyor, artacak.Bir şey mi kaçırıyorum ben acaba?

• Vakıfdan 0.99 faizli 20bin lira 5 ay vadeli çekesim var ne diyorsunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MCErgun kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam

• Hesap bilenler cevaplarsa pek anlamıyorum da bu işten, 50 bin çeksek 55 bin falan oluyor 12 ay ödeme. Çekilen parayı nkolay %30 dan bona alsak kar ediliyor mu

• halilcc kullanıcısına yanıt
    Taksitli nakit avansın yıllık maliyeti %22 dir bonoda kardan %5 stopaj var. %6.5 arası kar edebilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kredi cekmekten daha avantajlı bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aylık nakit avans çektim hem faiz hemde kullanma ücreti çekilmiş bu nedir
    Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb  % 1,36 dan kullanılabiliyor.

• ciddi0 kullanıcısına yanıt

NAKİT AVANS ile TAKSİTLİ NAKİT AVANS çok farklı işlemlerdir.

Bu sebeple bankaların tuzağı olarak asla Nakit Avans çekmemelisiniz.

Kanuni zorunluk olarak bankaları bağlayan ek ücret alamadıkları taraf "Taksitli Nakit Avans" adlı üründür.

En az 2 taksit En fazla 12 Taksit olarak "Taksitli Nakit Avans" kullanmalısınız.

Aslaaaa Nakit Avans kullanmayınız.

• fiat2001brava F kullanıcısına yanıt

Garanti taksit sayısını 3 'e düşürmüş.

Geçen hafta 12 ay taksitli nakit avans alınıyordu, bugün baktım en fazla 3 taksit oluyor.

• kredi kartından çekilen taksitli nakit avanısın findeks puanına ve konut,ihtiyaç,araç,vs gibi kredilerin çekme limitine bir etkisi mevcut mu?

• kkartaln kullanıcısına yanıt

Mevcut.

Kredi kartı limit kullanım oranınız findeks notunu düşürüyor. %50sini falan geçmemek lazım uzun süre.

Ayrıca kredi çekerken banka aylık ödemelerinize bakıyor. Aylık ödeyebileyeceğiniz maksimum miktar var. Taksitleri de bundan çıkardıktan sonra aylık ödeyebileceğiniz maksimum miktar kadar kredi çıkar.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.