Herkesin gelir seviyesi sizinkine denk olmayabilir.
|
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (17. sayfa)
-
-
Taksitli nakit avans konusunda bunu yazarsan bu cevabı alman normal. Bu berbat ekonomide bunları para bile değil. Dalga geçilecek bir şey varsa dediğim tutarlarda akülü araba olması. Sizin dedikleriniz hurda olarak geçen araçlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tüh ya daha dün bakmıştım enpara 12 taksit veriyordu ve limit yoktu şimdi 50000 tl limit taksiti de 6 ay ile sınırlamışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün yarın bddkdan taksitli nakit avansa sınırlama bekleniyor. çeken çeksin
-
Kaynak var mı? Seçim üzeri böyle bir kısıtlama yapmazlar diye düşünüyorum.
Enparaya 6 ay kısıtlaması gelmiş. Müşteri hizmetleri arandığında böyle söylemiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selam. Bir sorum var
Taksitli nakit avansı 12 ay değil de diyelim 24 ayda ödeyebildik. Bu şekilde aynı tutarda 24 ay ihtiyaç kredisi ile karşılaştırırsak hangisi daha avantajlı olur ? İhtiyaçtaki oran 2 diyelim mesela bu şekilde taksitli nakit avansın borcunu 12 ay daha geç ödesek toplam maliyet olarak ihtiyacı geçer mi ?
Erteleme diye bir şey yok asgari ödeme yapabilirsiniz en fazla. O da %40ına denk gelir her ay.
Gecikme faizi %1.66 ihtiyaç kredisinden düşük yine.
-
Denizbank'a da 6 taksit sınırı gelmiş.
Arkadaşlar birinizin aklına gelen şey emin olun herkesin aklına geliyor.
O yüzden hala fırsatınız varken kullanın.
Ben en azından hesap kesim tarihini bekler öyle kullanırım diyordum ama bankalar fırsat vermedi.
Hemen hepsi kısıtlamalara gitmişler an itibariyle.
Az önce 200K taksitli nakit avans kullandım bu arada.
-
Garanti 3 ay, Vakıfbank 6 ay kısıtlaması getirmiş. Akbank 11 aydı hâlen oradan kullandım. Yakında o da azaltır.
-
İş Cep 20.000 TL 5 taksit faizsiz krediyi Maximum Kart' tan mı veriyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 3 Mayıs 2023; 10:54:26 > -
Az önce yk’dan çektim vakıftan da çektim 12 taksit ile ancak akbank provizyon hatası diyor bir türlü çekemedim. Akbank artı para çektim onun yerine 11 taksit ile.
Edit: akbankı arayıp işlem kısıtını kaldırınca nakit avans çekebildim 12 taksitle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViLLazZo -- 3 Mayıs 2023; 12:40:42 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cepteteb 2 taksit sınırı gelmiş. Şaka gibi.
-
ykb 12 ay nakit avans veriyor, çekebilen çeksin
-
Bana da 1,36 faizle veriyor ama İş Bankası Maximum Kart teslimatı bekliyorum, ona 20.000 TL 5 ay taksitli faizsiz veriyor...
-
Heyecanla garantiye girdim 12 taksit cekebildim. Daha oncedende nakit avansim vardi o yuzden cok yuksek miktarda cekemedim. Vakifbanktada hala 12 taksit cikiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 3 Mayıs 2023; 12:3:11 >
Panik olacak bi durum yok arkadaşlar. Kişiye özel uygulamalar başlamış banklarda. Genel olarak herkezi kapsayan bir durum yok. Rahat olun seçime kadar sıkıntı yapmaz / yapama bankalar bu kredi kartı taksitli nakit avans tarafında.
Ancak uzun vadeli Ticari ve Tüketici kredileri durma noktasına geldi orası kesin. Tüketici kredisinde hem 50bin üzeri miktar hemde 36 ay vade zor artık.
-
Kredi kartından çekilen nakit avanslarda değişiklik yok şu anda. Taksitli avans hesaptan çekmek isteyince kısıtlama yapılmış. Kişiye özel uygulama yok.
-
garanti hesaptan taksitli sınırı 3 yapmış
-
taksit sınırı 3 aya inmiş deniyor garanti sitesinde siz nasıl çektiniz kredi kartından mı çektiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X