Şimdi Ara

Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.032
Cevap
172
Favori
268.920
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet kredi kartindan benim dedigim. Hesaptan taksitli nakit avans hic denemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • megatrown M kullanıcısına yanıt

hesabına tanımlı KMH hesap sınırı 3 taksite düşürüldü

• cream cheese kullanıcısına yanıt

Anladım yok zaten ertelemeden kastım ötelemek yani asgari ödeyerek diyelim ki 24 aya uzattık o zaman yine ihtiyaçtan mantık diyebiliriz 24 ayda bile ödesek.

• Kredili mevduat hesabi ile taksitli nakit avans arasindaki fark ne arkadaslar ? Faizi her ikisi de ayni gozukuyor. Ayni miktar icin oderken fiyat farki, masraf vb degisiklikler mi oluyor ? Hangisi daha avantajli sizce ?

• 25000 kmh 1,36 dan ziraat ten çektim bir ayda net ne kadar masraf olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akbank'ta 50bintl kredi kartım var ama sanırım taksitli nakit avans cekmeye acık değil. şubeyle görüştüm. müşteri hizmetlerini arayın dedi. taksitli nakit avans'ta faiz oranı nedir akbank'ta ?

20bin 12 ay ve üzerinde taksit seceneklerini deneyip faiz oranı yazan olursa sevinirim.

• erdem_61501 E kullanıcısına yanıt

1,36 tüm bankalar vergiler hariç

• arkadaşlar qnb den 10.000 TL taksitli nakit avans 0 faiz çeken var mı yakın zamanda ?

şöyle bi ibare var sitelerinde

"CardFinans başvurusu onaylanan müşterilerimiz, kampanyaya bir sonraki ayın ilk 7 günü içerisinde dahil edilecektir. "

ben şimdi başvursam haziranda mı verecekler 10 bin tl yi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelanchoLy - Man -- 4 Mayıs 2023; 17:23:23 >
  • MelanchoLy - Man M kullanıcısına yanıt

Hocam ben Akbank’tan 0faizli 5000 tl çekmiştim üye olurken şartlar var benimki üye olduktan koşa süre sonra için geçerliydi başvurulardan bakit avansa girip 5000tl yazdım sistem faizi otomatik 0 göstermişti beklerseniz çekemeye bilirsiniz müşteri temsilcisini arayıp sorun derim.

• .Eray. kullanıcısına yanıt
    Ziraat 1.23 diye sms atti limitli mi bilmiyorum
    ayrıca benim isbank kk 96k limitli ben istersem 1.36dan 200k 300k tna çekebilir miyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • investing kullanıcısına yanıt
    Her bankanın verdiği 1.36 tna değil mi? Faizsiz mi veriyor ykb ne kadar? 100k 300k olur mu?

• realistspary kullanıcısına yanıt
    Hocam tna 100k ile sınırlı deniyordu en fazla 😏
    ne kadar kullanılıyor 200k için faiz orani mi fazla nasil çektiniz o miktarı bankaya ve kişiye özel olabilir mi?

• Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb  % 1,36 dan kullanılabiliyor.

Bugün Maximum kart teslim edilir edilmez kredi açıldı ama bu defa da diğer banka kredi kart limitlerim nedeniyle 20.000₺ limit açmıyor…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 5 Mayıs 2023; 12:56:53 >
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    Hocam toplam tutar bu.

Birkaç bankanın toplamı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • realistspary kullanıcısına yanıt
    Tek bankadan max 100k 12 ay mi çekiliyor şuan güncel olarak değişiklik var mi? En düşük oran 1.36 mi?

• Teb 2 aya düşürmüş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer bankalardaki kredi kart limitimi 20.000 TL düşürdüğüm halde İşcep Maximum Karta limit arttırım talebimi otomatik red ediyor...

nakit avans limiti kart bilgilerimde yazıyor kart limitinden az olabiliyor kontrol etmeniz lazım 200 300k falan vermezler

Ziraat 1.23 max 50k veriyor.

Yasal taksitli nakit avans limiti 100k fakat Garanti bankasin arti para adi altinda limitinize gore 1.36dan istediginiz kadar veriyor.

• Sume kullanıcısına yanıt
    Ziraat 1.23 genel mi yani özel sanmıştım kk limiti 24k olunca 50k alabilir miyim? 30 nisana kadar diye gelmişti sms süresini mi uzattılar
    Garanti için arti para ile 100k uzeri 1.36dan alabiliyor muyuz? Kk limiti 10k 20k olsa bile mi?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.