Bildirim
tam ekranda sabit 60 fps alıyorum pencerelide 300+
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dikey senkronizasyonu kapat düzelir. -
kapalı :( -
windows 10 mu kullanıyorsunquote:
Orijinalden alıntı: Crystal Castles.
kapalı :( -
evet yeni formatladım eskiden yoktu böyle sorun -
win 10 da o tarz problemler var cs:go da aynı şekilde fps düşüşü ve mouse lag oluyordu o yüzden sordum, sonuç olarak çözüm bulamayıp 8 e geri dönmüştüm.quote:
evet yeni formatladım eskiden yoktu böyle sorun -
en son bende öyle yapcam -
çerçeve moduna almayı denesene kaç fps alıyorsun?quote:
en son bende öyle yapcam -
Hakkaten benimde öyle. Ping 48 sabit fps 60 sabit ikisinde de değişme olmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
aynı sabit 60 fps düzelmiyor kafayı yicem ya -
quote:
aynı sabit 60 fps düzelmiyor kafayı yicem ya
Ben Game DVR'ı kapattığımda düzeldi. FPS'im boşta 200'den 325'e kadar çıktı. Teamfightlarda 150+ FPS alıyorum.
Bu arada ekran kartınız nedir? -
gtx 950m var benim dediğim olayla seninkinin pek alakası yok tam ekran yapınca sabit 60 fps alıyorum pencereli yapınca normal fps değerimi alıyorum lol un uyumluluk ayarlarından windows 7 yaptım düzeldi -
quote:
Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen
quote:
Ben Game DVR'ı kapattığımda düzeldi. FPS'im boşta 200'den 325'e kadar çıktı. Teamfightlarda 150+ FPS alıyorum.
Bu arada ekran kartınız nedir?
kanka bendede 960m var minyonlar gelmeden oyun başında 150 civarı fps alıyorum oyun içinde 90 ve fightlarda 40-30a kadar düşüyor nasıl aşabilirim bunu? -
quote:
Orijinalden alıntı: hi im Hellsing
quote:
Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen
quote:
Bu arada ekran kartınız nedir?
kanka bendede 960m var minyonlar gelmeden oyun başında 150 civarı fps alıyorum oyun içinde 90 ve fightlarda 40-30a kadar düşüyor nasıl aşabilirim bunu?
Güç seçeneklerine gel, yüksek performans veya dengeli yap düzelir.
-
Dostum bu sorun bende de var. Biraz araştırınca buldum. Masaüstündeki lol kısayoluna ters tık yapıp özelliklere tıklıyoruz. Uyumluluk sekmesini açıp Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak kutucuğunu işaretliyoruz ve tamam diyoruz. Muhtemelen sorunun çözülecektir. -
Çok sağol dostum hemen deneyeceğim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu başka oyunlarda da işe yarıyor.
Windows 10'un saçma sapan bi açığı. İyileştirme yapacam diye tam tersine oynatmaz ediyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Verilen önerilerin hepsini denedim hayla 60 FPS kitleniyor.Ayriyeten pencereli yapsam bile yüksek FPS alamıyorum.(gtx 1050)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Msaniyamac -- 27 Kasım 2017; 17:5:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gtx960m var ben de aynı şekilde minyonlar gelmeden önce 150 civarı minyonlar gelince 100 fightlarda 45-50
uyumluluk game dvr güç seçenekleri vesaire hepsini yaptım hala aynı. Csgoda 200fps lolde 45-50
Benzer içerikler
- troll nickler
- hz yasuo sevgilisi ifşa
- undefined hatası
- e postamı bilen biri ne yapabilir
- lol ağır yara itemleri
- afk nedir
- lol kaç gb
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X