Şimdi Ara

Tam note4 almaya karar vermiştim ki...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı arkadaşlar forumdan tanıyordur 20 gün önce i5 telefonumu sattım plus 128 gb space grey istiyordum. Tam 20 gündür telefonsuz geziyorum applestore 1 ay kargo süresi verdiği için vermek istemedim. Her gün en az 6 7 müşteri temsilcisiyle görüştüm hiç bir yer ellerinde bulunmadığını söylüyordu. Ne tuhaftır ki bugün vatanın sitesinde stok olduğunu gördüm ve aradım onların kullanılmış mal olduğunu söylediler.( Artık ne anlama geliyorsa ) Daha sonra cafe açan bi abi birde ben arıyayım dedi vatandan şu ana kadr 70 80 pc toplatmış adam aradı ellerinde plus 64 gold olduğunu söylediler. Şimdi aklıma gelen şu ben 20 25 gündür bekliyodum acaba bütün mağazalarda vardı da bizemi yok diyorlardı. Konunun kimseye faydasının olmayacağının farkındayım ancak yazmak istedim.

Sonunda telefona kavuşmanın sevincini yaşıyorum. Gold rengini seven varsa 64 gb takas yapabiliriz

Bu arada konu başlığında belirtmişken söyliyeyim belki bazı arkadaşlara yardımcı olurum. Note4 inceleme fırsatım oldu bi çok yönden plus'dan güzel bi cihaz. Özelliklerinin hepsini kullanmanıza imkan yok o kadar çok özellik varki. Kasa, tasarım hepsi güzel. Kamerası siyah ve beyaz tonlamalarını plusdan daha iyi yapıyor. Ama şunuda unutmamak gerek android işletim sistemine sahip. Ben her ay bütün uygulamalarımı en baştan yüklerim diyorsanız plus'a bakmayın note 4 gerçekten şahane bi cihaz.

• "Ben her ay bütün uygulamalarımı en baştan yüklerim diyorsanız"

Bu cümle ne anlama geliyor? Note kullananların her ay sıfırlama mı yaptığını zannediyorsun?
  • En iyisini yapmışsın. Noe 4 değil note 45 olsa yinede tır yüküyle çalıştığı gerçeğini değiştirmez.
  • CihanCerav kullanıcısına yanıt
    Not 4'ü de abarta abarta bitiremediler. Biz de elimize aldık. iPhone'la karşılaştırılamayacak derecede kalitesiz bir telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arasira

Not 4'ü de abarta abarta bitiremediler. Biz de elimize aldık. iPhone'la karşılaştırılamayacak derecede kalitesiz bir telefon.

Katılıyorum hocam herkesin dilinde almış yürümüş bi note 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: EtkisizEleman95

quote:

Orijinalden alıntı: arasira

Katılıyorum hocam herkesin dilinde almış yürümüş bi note 4

O kadarda abartmayın. Note 4 güzel cihaz. Ama iPhone başka o ayrı konu.
  • Birazda şu var iphone kullanımı kendine bağlıyor insanı iphone kullanan başka telefonu artık kullanmak istemiyor bende zamanında aman be düşük özellik koyuyorlar şu telefonda şu kadar ram var cart curr derdim ama bir iphone 5 aldım ve anladımki artık başka telefon kullanmam çok zor 5 ile havuza girdim çöp oldu gittim 5s aldım evet devrinin telefonlarına göre donanımı düşük gözüküyor ama performansı hepsinden kat kat iyi, bu telefonumda bozulmaz ise iphone 6s+ çıkınca onu alırın 6plus da içimi gıcıklamıyor değil ama napak her sene yenide alınmazki 2-3 sene kullanmak lazım en azından

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

"Ben her ay bütün uygulamalarımı en baştan yüklerim diyorsanız"

Bu cümle ne anlama geliyor? Note kullananların her ay sıfırlama mı yaptığını zannediyorsun?

Bu muhabbete girmek asla istemiyorum ama, androidden vazgeçme sebebim aslında benim... Yada yoruldum...

Her ay olmasada, belirli aralıklarla sıfırdan temiz rom atmak, custom rom kernel kovalamak, her temiz kurulumda app lerin backuplarını alırken bir yandan da recovery de aman TWRP ne yaptı, CWM ne oldu takip etmek filan....

Bunları yaparsan Android prüzsüz Çalışıyor...yoksa hele Samsung, bloatware dolu rom ile geldiği için aydan aya kurcalanmak istiyor...

Iphone fanatiği değilim... Galaxy S4 cüler de az çok bilir beni... Tartışma açmak için değil, sormuşsunuz cvp vermek için yazdım...

Note4 de sağlam cihaz asla laf etmiyorum, ama kullanırken telefon kullanmak istiyorum, telefon beni kullanmasın diyorsan iphone... Hele apple inadı bıraktı büyük ekran da çıkardı ya... Tamamdır... ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 28 Ekim 2014; 17:50:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kusura bakmayın ama note 4 ışıklı kamyon takozu gibi duruyor çok abartıyorsunuz ayrıca android hiç çekilmez iOS varken.
    i6 ve i6+ şahane bir seçim olur. en azından şık ve kaliteli.
  • Evet hocam 1 yıllık kullanımdan sonra her ay düzenli olarak sıfırlama yapıyorlar. Şimdi siz buna karşı çıkabilirsiniz ben arkadaşlarımdan biliyorum ve belirttiğim gibi hiç bi şekilde android düşmanlığım yok apple fanboy hiç değilim. Ben burda objektif olarak konuşuyorum. Ama yazıdğınızdan anlaşılıyoki siz androide karşı derin sevgiler besliyosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihanCerav -- 29 Ekim 2014; 0:37:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CihanCerav

Bazı arkadaşlar forumdan tanıyordur 20 gün önce i5 telefonumu sattım plus 128 gb space grey istiyordum. Tam 20 gündür telefonsuz geziyorum applestore 1 ay kargo süresi verdiği için vermek istemedim. Her gün en az 6 7 müşteri temsilcisiyle görüştüm hiç bir yer ellerinde bulunmadığını söylüyordu. Ne tuhaftır ki bugün vatanın sitesinde stok olduğunu gördüm ve aradım onların kullanılmış mal olduğunu söylediler.( Artık ne anlama geliyorsa ) Daha sonra cafe açan bi abi birde ben arıyayım dedi vatandan şu ana kadr 70 80 pc toplatmış adam aradı ellerinde plus 64 gold olduğunu söylediler. Şimdi aklıma gelen şu ben 20 25 gündür bekliyodum acaba bütün mağazalarda vardı da bizemi yok diyorlardı. Konunun kimseye faydasının olmayacağının farkındayım ancak yazmak istedim.

Sonunda telefona kavuşmanın sevincini yaşıyorum. Gold rengini seven varsa 64 gb takas yapabiliriz

Bu arada konu başlığında belirtmişken söyliyeyim belki bazı arkadaşlara yardımcı olurum. Note4 inceleme fırsatım oldu bi çok yönden plus'dan güzel bi cihaz. Özelliklerinin hepsini kullanmanıza imkan yok o kadar çok özellik varki. Kasa, tasarım hepsi güzel. Kamerası siyah ve beyaz tonlamalarını plusdan daha iyi yapıyor. Ama şunuda unutmamak gerek android işletim sistemine sahip. Ben her ay bütün uygulamalarımı en baştan yüklerim diyorsanız plus'a bakmayın note 4 gerçekten şahane bi cihaz.

En iyisini yapmışsınız. Millet zamzungu çok övüyor İphone iyi diyorum daha ana ekran yok diyorlar :P

• Tercih meselesi ikisi de mükemmel cihazlar kutuplaşmaya gerek yok. Kullanım amacına göre iOS yada Android tercih edilebilir. Hayırlı olsun ikisi de çok güzel cihaz
  • FLameS.7 kullanıcısına yanıt
    Samsungun tek iyi olduğu nokta var o da Samsungçular güzel Türkçe konuşuyor.

• 2-3 sene kadar antika Samsung i7500 kullandım. Android 2.x ancak rom yapan bir vatandaş tarafından getirildi.
    Iphone'u yeni kullanmaya başladım. 5 ay kadar oldu.
    Forumda çok ilginç bir şekilde ölümüne savunmaya geçen sanki şirket ortağı diyebileceğiniz insanlar dolu.

Çevremde gerek android gerek ios yüklü cihaz kullanan onlarca insan var.
    IOS tarafında her geçen gün şikayetler artarken Android tarafında ise sürekli olarak performans artışı olduğunu gözlemleyebiliyorum.

Ayrıca 1 seneden sonra sıfırlama olayınıda ilginç bulduuğum için sordum.
    Kardeşim Note2 kullanıyor neredeyse 2 sene olacak ve sıfırlama diye birşey yapmadı.
    Cihazı neredeyse tüm fonksiyonlarıyla kullanıyor ve tek sıkıntısı ara sıra ram yetersizliği.

Note serisinin olayı da sadece ekran büyüklüğü değil bence işi kolaylaştıran fonksiyonlarıyla gerçekten hakkını veren s-pen'dir.
    Iphone ile ekran büyümesi ile elde edilen başka bir artı var mı?
    Aksine şikayetler kat be kat arttı.

Herkesin kendi tercihi tabii ki ama telefon kullanıyorum diyorsanız Apple - Iphone - Ipad bölümünde açılan sorunlarla ilgili konuları bir gözden geçirin bence...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.