Şimdi Ara

tamamen merak ettiğimden soruyorum tartışmak için değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2015-2016-2018 üçüne de girdim ve kesinlikle 2016nın daha kolay olduğunu düşünüyorum bana göre sıralamalar 2016dan daha iyi gelir. 2016dan daha kötü geleceğini savunanlar neye dayanarak bunu söylüyor?

• internetteki ders anlatim olaylari artmis ve halk bilinclenmis diyolar haci abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dragunovsvd D kullanıcısına yanıt
    Bide süre var hocam

• 2016 fen daha zordu matta sure azdi.

• S.O.R.J.P kullanıcısına yanıt
    süre var hala "-de"leri ayırmak için vakit harcamıyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya bakın mesele sınavın zorluğu değil.Tarihte bir olayı değerlendirirken o dönemin şartları içinde değerlendirilmeli diye anlatılır.

Bugün şartları ve imkanları daha 1 sene önce olan 2017 den bile fazla.Kaldı ki seneye bu bilinç,mezun sayısı hepsi daha da artacak.

• Bence 2016 imkansız değil belki öyle gelebilir ama gelmezse sorumlusu AYTdeki bol süredir. Bu tabi durumu iyi öğrencilere yaradı yani olursa ilk 20kdaki yığılmalar 2016dan kötü olur.
    Şu imkanlar meselesine karşıyım yalnız. Geçen sene neyse bu sene de o. İmkanları kıyaslayacaksak 8-10 yıl öncesiyle kıyaslayabiliriz,1-2 yıl öncesiyle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihagaeshi -- 22 Temmuz 2018; 17:56:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok amaçlı otomobil ne demek?
    11 yıl önce açıldı
    şimdi de bunu merak ediyorum
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xenophoctopus kullanıcısına yanıt
    Evet

• Makakubukak kullanıcısına yanıt
    neden 2014ten sonra 2015te sıralamalar o şekildi o zaman bilinçlenemedi mi o yıl insanlar
  • Ya geçen yılki konuyu okudum. Moralimi alt üst oldu ya.
    İnşallah 458 e diş gelir :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makakubukak kullanıcısına yanıt
    kardeşim , senelerdir dershaneler felan vardı zaten youtube desen 15 senedir popüler ülkemizde yani öyle sanayi devrimi vs olmadı ki ben anlamıyorum sanki yeni çağa geçtik nedir bu millet bilinçlendi olayı eskiden insanlar iyi bölümlere yerleşmek istemiyor muydu , çalışmıyor muydu ? en azından son 5 senede ne gibi bir değişiklik oldu ?
  • derin146 D kullanıcısına yanıt
    2015 ayrı bir sınavdı.Emin ol bu sene o tarz bir sınav yapılsa yine sıralamalar önceki yıla göre iyi gelirdi.Ama bu sınavın zorluğu 2016 civarlarında.

• Bestoftimes B kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinize kısmen katılıyorum ama "aşırı" süre vardı demek de çok doğru gelmiyor. Evet TYT'ye göre süre daha iyiydi, yanılmıyorsam soru başına 2,25 dakika oluyor ama tuzaklı soru da çok vardı ve bu sorular için o da yetmedi sanki ya da ben başaramadım bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dragunovsvd

internetteki ders anlatim olaylari artmis ve halk bilinclenmis diyolar haci abi
    Aynen oyle. Arti sure.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.