Selamlar herkese. İlk aracımı almak için piyasaya bakıyorum. Piyasa kötü mali durumlar zayıf ancak bir süre de olsa araç sürmek istiyorum. 50-70 lira arası masrafı muadillerine göre en az olan sürüşü kolay(boyut olarak küçük), yokuşta bırakmayacak, ustası parçası nispeten iyi durumda olan fiyat performans aracı arıyorum. Maksadım araç sürmeyi öğrenmek, 6 ay 1 sene kullanıp satmak bu nedenle görece piyasası da olmalı. Açıkça içimden geçeni söylemek istiyorum. Param az :/ araç sürmek istiyorum. Özellik falan hiç umuumda değil zaten bu kadar ekmeğe başka köfte yok. Gitsin ve dursun ağrısı sızısı az, çıktı mı da çözümü kolay bir araç istiyorum. |
Tamiri kolay sıkıntısı az başlangıç arabası önerir misiniz?
-
-
o paraya 25-30 senelik eşek niyetine kullanılmış kuş serisi ya da brodway alırsın
-
Fiat Uno
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Palio bulmak zor. Uno işinizi görür. Sabırla ararsanız çok masraf ettirmeyecek araç da bulunur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Broadway- uno öncelikli olarak temiz bulduğunuzu alın. 96 üstü doğan da alınabilir. 3 sene önce sıfır egea parası bugün anca bitik arabalara yetiyor, bu bakımdan markaya- model yılına çok önem vermeyin. Bu bütçedeki araçlarda ağır masrafı gelmiş, harcamaları alıcıya kitlenmek isteyen araç çok fazla. Özellikle al-sat yapanlara (hepsine değil ama çoğuna) dikkat edin, araba bitik diye 40a alıp ufak süsleyip temiz diye 80e sattıkları araç çok fazla. Satıcıya araç ne zamandır sizde diye sorun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-elit-auto-dan-renault-clio-masrafsiz-1037389704/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 18 Temmuz 2022; 14:15:16 > -
Kliması yok!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Peo 206 önerir misiniz?
-
uno belki bulunursa tipo alınır. belki broadway. başka ne bulursan üzer.
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-1996-model-1.4-klimali-1037532219/detay
-
Güzel bi Broadway alabilirsen al gitsin macera arama.
Ya da Doğan alabilirsen hem satması hem tamiri kolay olur.
Bu yaşta araba her şekilde sanayiye girecek, girince üzmeyecek bir şey olsun.
-
El arabası, alışveriş arabası gibi bayat espriler gelir sanmıştım. Yanıldığıma çok sevindim. Dediğiniz araçlara tek tek itinayla baktım. Zorlarsam palio çıkacak ama en ufak bir ters durumda elimde hiç bir şey ile borçla dımdızlak kalacağım. O nedenle yakın zamanda 93 model doğan slx'ini satmayı planlayan ustanın aracını alacağım galiba. Zaten bildiğim araç, sıkıntılarını vs. biliyorum. Cevaplarınız için teşekkürler her birine ayrı ayrı baktım. Sahibinden de dolandım ama cebimle istediklerim uyuşmadı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X