Şimdi Ara

Tampon için ne yapabilirim...? Resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: caneraslanm Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar... Akşam saatlerin de aceleci ve dikkatsiz bir sürücünün gazabına uğradım... Aracıyla çıkarken benim arka tampona sürttü... Çok büyük bir şey yok ama işte siz ne kadar dikkat ederseniz edin karşı taraf dikkat etmeyince olmuyor... Aracım daha 3000 km de.. Nazarlık oldu ....

Bu tampondaki sıkıntıyı nasıl giderebilirim...? Mini onarım hakkım var onu mu kullanayım.... Rötuş boyasıyla halledilebilir mi? Cevap verirseniz sevinir... Şimdiden teşekkürler...

•  Tampon için ne yapabilirim...? Resimli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yaptırdığınıza değmez orayı daha çok çizeceksiniz.
    Uğraşmaya gerek yok.Sizi anlıyorum yeni aldığınız bir araca böyle olunca üzülüyorsunuz.Öyle durmasın diyorsunuz ama yaptırdığınıza değmez gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence rütuş boyasını deneyin büyük ihtimalle kapanabilir azda olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Admire21 -- 26 Temmuz 2014; 20:27:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muallim_25

Arkadaşlar merhabalar... Akşam saatlerin de aceleci ve dikkatsiz bir sürücünün gazabına uğradım... Aracıyla çıkarken benim arka tampona sürttü... Çok büyük bir şey yok ama işte siz ne kadar dikkat ederseniz edin karşı taraf dikkat etmeyince olmuyor... Aracım daha 3000 km de.. Nazarlık oldu ....

Bu tampondaki sıkıntıyı nasıl giderebilirim...? Mini onarım hakkım var onu mu kullanayım.... Rötuş boyasıyla halledilebilir mi? Cevap verirseniz sevinir... Şimdiden teşekkürler...

çok geçmiş olsun. fazla kafaya takmayın Allah daha büyüğünü göstermesin. benim eski i20 aracımda ön tamponun sol alt tarafında yaklaşık 10 cm lik bir çizik vardı boya kalkmasıyla beraber. beyaz araçta daha çok belli oluyor. can sıkıcı bir durum benim de canım sıkılmıştı ama yaptırmadan öyle kullandım o haliyle de sattım. gözünüze sürekli batıyorsa yaptırın içiniz rahat eder.

• Rötuş boyası deneyin. Ama eskisi gibi olacak diye düşünmeden yapın. Çünkü asla eskisi gibi olmaz. Ya komple boyanırsa ya da değişirse eskisi gibi olur. Bence böyle dursun. En azından daha az sakınırsınız tamponu. Bi de alıcıya ikinci elde güven verir. Sadece bu var üzerinde onu da yaptırmadım dediğinizde hemen satılıyor araç iki kez denedim.

• Hocam çok küçük damla boya atılabilir oraya. Sıkıntı olmaz tamponda boya önemli değil pek.
    Beyaz oje bile sürebilirsiniz kapatır daha güzel durur :)

Çok çizik yok belkide arabanın boyası geçmiştir orayı tiner v.b bişeyle kazımayı denediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albert-Einstein -- 26 Temmuz 2014; 22:59:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar cevaplarınız için tekrardan çok teşekkür ediyorum... Benim takıldığım nokta basınçlı suya mazur kaldığında boya kalkan yerler genişler mi..? Birde kasko da mini onarım hakkım var (4 adet).. kasko bitmesine yakın bunları kullanmak mantıklı geliyor... Ama nasıl yapacaklarıyla ilgili fikrim yok iyi iş çıkarırlar mı kestiremiyorum...
  • muallim_25 kullanıcısına yanıt
    Autoking bu işi yapar ama gideceğiniz bayiyi önceden araştırın sizin yaptıracağınız işlemi daha önce yaptırmış olanlar memnun

kalmış mı?Hangi ustaya yaptırmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35UltrAslan1905

Hocam çok küçük damla boya atılabilir oraya. Sıkıntı olmaz tamponda boya önemli değil pek.
    Beyaz oje bile sürebilirsiniz kapatır daha güzel durur :)

Çok çizik yok belkide arabanın boyası geçmiştir orayı tiner v.b bişeyle kazımayı denediniz mi?

Üstad ıslak bezle sadece sildim siyah olan yerlerde boya kalmış ... Tabi bu resim silinmeden önceki hali ... Resime dikkatli bakınca çizgiler var onlar gitti zaten silince...
  • muallim_25 kullanıcısına yanıt
    Bence yaptırmayın. Autoking e gidersiniz. Adam tamam mini onarım der 1cm çizik için parçayı söküp komple boyar. Çünkü daha zahmetsiz oluyo. Gerçi plastik aksam olduğundan sıkıntı yok ama mini onarım da olsa hasarsızlığı delip delmeyeceğini iyice teyit edin.

• o değilde, arabanın marka modeli nedir ? bi türlü çözemedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 27 Temmuz 2014; 2:04:14 >
  • Daha yeni aldığınız bir aracı böyle çizik görmek zorunda değilsiniz. Boya kodu ile rötuş boyasını doldurun ve ince bir fırça ile acele etmeden siyah yerleri boyayın. Dibine girmedikçe farketmeyeceksiniz bile. Bu şekilde kullanmak insanın sinirini bozmaktan başka işe yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Daha yeni aldığınız bir aracı böyle çizik görmek zorunda değilsiniz. Boya kodu ile rötuş boyasını doldurun ve ince bir fırça ile acele etmeden siyah yerleri boyayın. Dibine girmedikçe farketmeyeceksiniz bile. Bu şekilde kullanmak insanın sinirini bozmaktan başka işe yaramaz.

evet haklısınız. boya kodsuz rötüş boyası çok belli olur. tonu tutturmak bu tür ufak işlemlerde çok önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

o değilde, arabanın marka modeli nedir ? bi türlü çözemedim ):

Hyundai i20 sense:)
  • Durum kotu hocam. Tamponun degismesi gerek. Saka biyana. Tek cozum rotus boyasiyla rotus yapmak. Ama katlar halinde ufak ufak sur. Yoksa cok siritir. Bide boya koduyla boyayi al

• quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Daha yeni aldığınız bir aracı böyle çizik görmek zorunda değilsiniz. Boya kodu ile rötuş boyasını doldurun ve ince bir fırça ile acele etmeden siyah yerleri boyayın. Dibine girmedikçe farketmeyeceksiniz bile. Bu şekilde kullanmak insanın sinirini bozmaktan başka işe yaramaz.

Hemde ne sinir bozucu olay ilk olduğu anda çıldırdım resmen... Birde eleman kaçmaya çalışıyordu araçtan nasıl indim hatırlamıyorum bile...Bu kadar basit olmamalı.... Dibime kadar girmiş insan geri vitese takar biraz geri gider öyle çıkar ... Şirket aracıydı fiat punto, şahıs kendi aracına bakmadı bile....
  • Hocam rötüşla orayı orjinal gibi olmaz ama nazarlık olur.
    İlla çok kafana takılıyorsa madem 4 hakkın varmış birini kullanırsın ama bence gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.