Şimdi Ara

Tamron AF 70-300mm Sizce nasıl? Canon 550 d için almayıı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamron AF 70-300mm Sizce nasıl? Canon 550 d için almayıı düşünüyorum

• dnmzsefa kullanıcısına yanıt
    Benim de kafamda olan objektif. Titreşim önleyici versiyonu için vc sinin çok iyi oldu 1/40 enstanende de gayet net çekildiği f/p oranın da güzel olduğunu biliyorum.
  • __FuEGo__ _ kullanıcısına yanıt
    Tamron 70-300mm bir tele lenstir… Bu lensin özelliği yüksek zoom kapasitesi olmasıdır ve tam olmasada bu lens ile 1:2 formatında makro fotoğraf çekebilirsiniz fakat bu modelde OS yani titreşim engelleme özelliği yok ve 100mm üzeri çekimlerde titreşim problemi başlar ve tripodsuz kullanımda zorlanırsınız zorlanmaklada kalmaz çekim yapamazsınız. O yüzden ben zaten tripod kullanıyorum diyorsanız sizin için sorun yaratmaz fakat tripodsuz çekim yapamayabilirsiniz. Bu lens ile kuş ve ay fotoğrafı gibi zoom gerektiren fotoğrafları tripod ile rahatlıkla çekersiniz ve sizin makineniz ile uyumluluğu vardır. Fakat ben tripod kullanmıyorum derseniz AF-S Nikkor 55-200 vr lense yönelmenizi tavsiye ederim size.

Böyle bir yorum buldum faydalı @__FuEGo__
  • dnmzsefa kullanıcısına yanıt
    70-300 un ıkı modelı var biri vc li biri vc siz. Benim bahsettiğim vc li olan versiyon. Zaten tele işine girilcekse titreşim önleme kaçınılmaz. Bu yüzden siz de bakarsanız vcli versiyonuna bakın.
  • Ben ay,dolunay vs fotoğraf çekimlerinden hoşlanıyorum tripodum var sizce hangisini önerirsiniz
  • Tripodun yanında kumanda da şart.
    Tripodda deklanşöre basarken bir hareketlenme olabiliyor.

Hazır konusu olmuşken; Nikon için olanının D3100'de Autofocusu çalışıyor mu?
  • Af tabi çalışır neden çalışmasın. Ayrıca kumanda yerine zamanlayici modda kullanılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamron 70-300 VC li versiyonu süper bir lens.Özellikle fullframe bir makinede mükemmel bir zenginlik sunuyor.VC si süper çalışıyor.Tavsiye edilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.