< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Tanju Özcan: Özel’e şikayet edildim
-
-
Vatandaş bu uygulamayı diğer belediyelerden de bekliyorken diğer belediyelerin yaptığına bak.
Özgür Özel CHP'yi gerçekten bir "halk partisi" yapmak istiyorsa bu şikayetlerin hiçbirine kulak asmaz. Kanunsuzluğu, hukuksuzluğu alışkanlık haline getirenlerle yol yürünmemesi gerektiğinin farkında olur.
Bu arada Tanju Özcan cumhurbaşkanı adayı olmayı sonuna kadar hak ediyor.
-
Alışmış kudurmuştan beterdir derler ya. Bizim milletimiz etrafı pisletmeye alışmış, temiz tutmaya gelemiyor. Adam tek başına mücadele ediyor. İşi çok zor.
-
helal olsun. yoğun sigara izmariti atılan yerlerin özellikle tespit edilip, buna vesile olan yerlere de çok özel cezalar kesilmesini çok ama çok arzu ederim. hatta toplu ulaşımın olduğu yerlerde hala sigara tüttüren varlıklara da misliyle ceza kesilmesini dilerim. bolu yiğidi bunu da uygular umarım. kim bilir belki de uyguluyordur.
niye şikayet ediliyor? oy kaybına uğrayacaklarından korkuyordur diğerleri. kaldırımdan motorsiklet sürüyorlar yahu. bunu yapanların da ehliyetleri iptal edilir umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 8 Eylül 2024; 16:6:31 > -
Tanju başkana tatil yerlerindeki illerinde belediye başkanlığı verilsin.
Özellikle yazın bol bol ceza kesilir miss gibi. Halk plajına 2 tane kamera yeter yada bir görevli
-
Usta ben Antalya'ya geldim geldiğim yer pislik içinde parklar pislik içinde etrafta temizlik işçisi bile görmüyorum.
Tanju Başkan Bolu gibi yeri Avrupa şehirleri gibi temiz ve düzenli yaptı.Birde başkana hakkı olan bütçeyi ve yetkiyi versen varya bu Antalyayı dünyada ilk akla gelen turistik yerlerden biri yapar bundan gram şüphem yok...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X