Şimdi Ara

Tanju Özcan talimatı verdi.Başkan ceza yedi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, fuarda yanındaki koltukta oturan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar'ın yere sigara izmariti attığını görünce zabıtaya ceza yazılması talimatı verdi.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde 12-15 Eylül tarihleri arasında Yaşamkent Mahallesi’nde gıda, tarım, hayvancılık, yapı, mobilya ve ev tekstil ürünlerinin tanıtıldığı Bolu Fuarı gerçekleştirildi.

Fuarın açılış törenine katılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yanındaki koltukta oturan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar’ın yere sigara izmariti attığını gördü.

Özcan’ın talimatı üzerine zabıta ekipleri Alemdar’a ‘Sigara izmaritini yere atmak suretiyle çevreyi kirletmekten’ 578 TL idari para cezası uyguladı. Alemdar’ın önceki gün cezayı belediyeye ödediği öğrenildi.

2 BİN 856 KİŞİYE CEZA KESİLMİŞTİ
    Bolu Belediyesi tarafından son 3 ayda, yere sigara izmariti attığı gerekçesiyle AKP İl Başkanı Suat Güner, CHP İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can, Bolu Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ergin Yönet'in de aralarında bulunduğu 2 bin 856 kişiye idari para cezası kesildi.

www.sozcu.com.tr
    Tanju Özcan talimat verdi: Başkan cezayı yedi - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/tanju-ozcan-talimati-verdi-baskan-cezayi-yedi-p87217

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ukraynada bazı insanların çöp kutusunun etrafında kümeleşmesi garibime gitti, farkettim ki bunlar cigara tüttürüyorlar... Bırak izmariti, külünü bile yola atmıyorlar, direkt çöpün yanında sırf bunun için duruyorlardı.. Şaştım kaldım.

Türkiye'de ise eşek kadar çöp koynetirinin kaldırıma bakan kısmı izmarit doluydu.. İzmariti konteynıra atmak yerine kaldırıma atmışlar..

Müslüman olan bu insanların, kafir olan ukraynalılardan daha temiz ve düşünceli olması gerekiyor. Kendi evlerine gelince temizlikte birinci ve titiz olan bu insanların, sokaklara gelince bir mıçmadığı kalacak kadar pislik olması düşündürücü....

• Hapishaneleri de tanju özcana yönettirmek lazım yarı yarıya boşalır içerisi çıkan bir daha girmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi yapmış bravo.

• O ceza o adam için ciklet parası bile değildir ama sembolik bile olsa ceza cezadır. O yüzden tebrik ettim Özcan'ı. Adamına göre muamele yapmamış en azından.

• Olay para değil, hiç bir stö başkanı bu şekilde anılmak istemezdi. Bu rezilliğin oratya çıkmaması için kat be kat fazlasını verirdi eminim. Helal olsun başkana.

• SIRF BU İŞİ YAPTIĞI İÇİN SEVİYORUM BU ADAMI...

Bu ülkedeki pisliği ve pislik insanları (yere çöp ve izmarit atan) para cezasından başka bir çare yok. Çünkü o.evlatları anlamıyor

• Belediye başkanının yanında nasıl durması gerektiğini bilmiyor. Ne bürokrasi var ne protokol. Normal vatandaş yapmaz bunu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu şu sigara izmaritini yere atmak o kadar normal bir şeymiş gibi oldu ki hayret ediyorum ya herkes atıyor herkes arabadan atanlar yola fırlatanlar pes yaa.

• motosiklet kullanıyorum, giydiğim mont 15 bin lira, bir gün arabanın içerisinden biri izmarit atarsa montun yenisini aldırırım ona artık. çokta pahalı değil ama ucuz da değil. zaten arabanın silecek camına sıkılan su hep bana geliyor, bıktım millete fırça atmaktan.

ne allahın belası bir milletmiş bu böyle, bir toplum ancak bu kadar lanet olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 28 Eylül 2024; 22:29:7 >
  • nikita7404 kullanıcısına yanıt

Allah başka dert vermesin kardeş...

• Ukraynada bazı insanların çöp kutusunun etrafında kümeleşmesi garibime gitti, farkettim ki bunlar cigara tüttürüyorlar... Bırak izmariti, külünü bile yola atmıyorlar, direkt çöpün yanında sırf bunun için duruyorlardı.. Şaştım kaldım.

Türkiye'de ise eşek kadar çöp koynetirinin kaldırıma bakan kısmı izmarit doluydu.. İzmariti konteynıra atmak yerine kaldırıma atmışlar..

Müslüman olan bu insanların, kafir olan ukraynalılardan daha temiz ve düşünceli olması gerekiyor. Kendi evlerine gelince temizlikte birinci ve titiz olan bu insanların, sokaklara gelince bir mıçmadığı kalacak kadar pislik olması düşündürücü....

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

senin gibilerin varlığı en büyük dert ama işte çok bunalınca uzaklaşıyorum oluyor bitiyor... fakat trafikte öküz bitmiyor ve bundan uzak durma imkanı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 17 Ekim 2024; 0:42:22 >
  • tanju beye alkışlar pisleten cezalandırılmalı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.