< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Tanju Özcan talimatı verdi.Başkan ceza yedi...
-
-
Hapishaneleri de tanju özcana yönettirmek lazım yarı yarıya boşalır içerisi çıkan bir daha girmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyi yapmış bravo.
O ceza o adam için ciklet parası bile değildir ama sembolik bile olsa ceza cezadır. O yüzden tebrik ettim Özcan'ı. Adamına göre muamele yapmamış en azından.
Olay para değil, hiç bir stö başkanı bu şekilde anılmak istemezdi. Bu rezilliğin oratya çıkmaması için kat be kat fazlasını verirdi eminim. Helal olsun başkana.
-
SIRF BU İŞİ YAPTIĞI İÇİN SEVİYORUM BU ADAMI...
Bu ülkedeki pisliği ve pislik insanları (yere çöp ve izmarit atan) para cezasından başka bir çare yok. Çünkü o.evlatları anlamıyor
-
Belediye başkanının yanında nasıl durması gerektiğini bilmiyor. Ne bürokrasi var ne protokol. Normal vatandaş yapmaz bunu.
-
Yahu şu sigara izmaritini yere atmak o kadar normal bir şeymiş gibi oldu ki hayret ediyorum ya herkes atıyor herkes arabadan atanlar yola fırlatanlar pes yaa.
motosiklet kullanıyorum, giydiğim mont 15 bin lira, bir gün arabanın içerisinden biri izmarit atarsa montun yenisini aldırırım ona artık. çokta pahalı değil ama ucuz da değil. zaten arabanın silecek camına sıkılan su hep bana geliyor, bıktım millete fırça atmaktan.
ne allahın belası bir milletmiş bu böyle, bir toplum ancak bu kadar lanet olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 28 Eylül 2024; 22:29:7 > -
Allah başka dert vermesin kardeş...
-
Ukraynada bazı insanların çöp kutusunun etrafında kümeleşmesi garibime gitti, farkettim ki bunlar cigara tüttürüyorlar... Bırak izmariti, külünü bile yola atmıyorlar, direkt çöpün yanında sırf bunun için duruyorlardı.. Şaştım kaldım.
Türkiye'de ise eşek kadar çöp koynetirinin kaldırıma bakan kısmı izmarit doluydu.. İzmariti konteynıra atmak yerine kaldırıma atmışlar..
Müslüman olan bu insanların, kafir olan ukraynalılardan daha temiz ve düşünceli olması gerekiyor. Kendi evlerine gelince temizlikte birinci ve titiz olan bu insanların, sokaklara gelince bir mıçmadığı kalacak kadar pislik olması düşündürücü....
-
senin gibilerin varlığı en büyük dert ama işte çok bunalınca uzaklaşıyorum oluyor bitiyor... fakat trafikte öküz bitmiyor ve bundan uzak durma imkanı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 17 Ekim 2024; 0:42:22 > -
tanju beye alkışlar pisleten cezalandırılmalı.
O ceza o adam için ciklet parası bile değildir ama sembolik bile olsa ceza cezadır. O yüzden tebrik ettim Özcan'ı. Adamına göre muamele yapmamış en azından.
|
Hapishaneleri de tanju özcana yönettirmek lazım yarı yarıya boşalır içerisi çıkan bir daha girmez
|
SIRF BU İŞİ YAPTIĞI İÇİN SEVİYORUM BU ADAMI... Bu ülkedeki pisliği ve pislik insanları (yere çöp ve izmarit atan) para cezasından başka bir çare yok. Çünkü o.evlatları anlamıyor |
Olay para değil, hiç bir stö başkanı bu şekilde anılmak istemezdi. Bu rezilliğin oratya çıkmaması için kat be kat fazlasını verirdi eminim. Helal olsun başkana. |
Çok iyi yapmış bravo.
|
Ukraynada bazı insanların çöp kutusunun etrafında kümeleşmesi garibime gitti, farkettim ki bunlar cigara tüttürüyorlar... Bırak izmariti, külünü bile yola atmıyorlar, direkt çöpün yanında sırf bunun için duruyorlardı.. Şaştım kaldım. Türkiye'de ise eşek kadar çöp koynetirinin kaldırıma bakan kısmı izmarit doluydu.. İzmariti konteynıra atmak yerine kaldırıma atmışlar.. Müslüman olan bu insanların, kafir olan ukraynalılardan daha temiz ve düşünceli olması gerekiyor. Kendi evlerine gelince temizlikte birinci ve titiz olan bu insanların, sokaklara gelince bir mıçmadığı kalacak kadar pislik olması düşündürücü.... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X