Bildirim
Tarife Onerisi
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
50 yas üzeri ve emeklilere 500 dk heryone 17 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: leyla281
50 yas üzeri ve emeklilere 500 dk heryone 17 tl
50 yas ve uzrri degilki ;d avea sart degil digerleri de olur
bimcell 19 tl ye 500 dakika 6 sn ücretlendiroe periyodu var. Vodafone a 19 tl ye 500 dakika var faturasız. Vodafone duran tarife var 25 tl ye 750 dakika faturalı.
quote:
Orijinalden alıntı: yafess_
bimcell 19 tl ye 500 dakika 6 sn ücretlendiroe periyodu var. Vodafone a 19 tl ye 500 dakika var faturasız. Vodafone duran tarife var 25 tl ye 750 dakika faturalı.
750 dk cok iyi gozukuyor
seçim sizin hayırlı olsun şimdiden.
yalnız bir problem var burada. Normalde 50 yaş üzeri bir kişinin tc si ile olması gerekiyor diye biliyorum ben ama müşteri hizmetleri ve araştırmalarımda hat sahibinin 50 yaş üyesi olması gerekiyormuş yoksa çok iyi fiyat
quote:
Orijinalden alıntı: yafess_
yalnız bir problem var burada. Normalde 50 yaş üzeri bir kişinin tc si ile olması gerekiyor diye biliyorum ben ama müşteri hizmetleri ve araştırmalarımda hat sahibinin 50 yaş üyesi olması gerekiyormuş yoksa çok iyi fiyat
Hadi ya nerden bulcam ben simdi babaanneminkini mi versem :d
Babannene devret hatti olmazsa :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X