Şimdi Ara

Tarifeleriniz neden bu kadar pahalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell superonline yalin internet kullanicisiyim. 16mbs ye kadar uyelik sahibiyim odedigim rakam 79 tl civari.

Sozlesme suresi doluyor. Tarifelere baktim birde ne goreyim. Fiyatlar bildigin komedi tiyatrosu. Isin dahada komik tarafi sunulan paketlerin hizi sanki kufur edercesine. Ulan zaten ben 79 tl ye 16mbs aliyordum(tamam 16 olmasada 10mbs aliyordum net.) Simdi tutmussunuz 8mbs 12 mbs ve 20 mbs lik tarifeler var. Fiyatlari ise benim 16mbs lik tarifemden cok pahali(8 mbs olan ki eminim 8mbsye kadar diyip 5 mbs felan vericekler )

Cok merak ediyorum bu servis saglayicilari kendilerini ne zannediyorlar da bu kadar berbat bir altyapi icin bu kadar abartili ucretler koyuyorlar.

• 8 ve 12 mbps olan tarifelerde türk telekoma ücret ödüyorlar ondan ucuz olamıyor, zaten turkcelli kullanan biri ucuz diye almıyor genelde kaliteli diye alıyor adsl'de turkcell'i kullanmak pek mantıklı değil türk telekom üzerinden hizmet alıyorsunuz çünkü bir anlamı yok,ülkede ucuz bir şey kalmadı internetin pahalı olması şaşırtmıyor artık alıştım normal geliyor adamlara ne yaparsan yap indirim yapmıyorlar eski yeni hiçbir müşteri indirim alamıyor adam akıllı
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz doğru fakat gerçekten benim çok komiğime gidiyor. Güleceğim gülemiyorum hali hazırda aldığım 16mbs 79tl iken 80 tl civarı 8mbs verelim diyorlar. Yani hiç uğraştırmasalar bizim suratımıza direk küfür etseler bu kadar içerlemiyeceğim. Bir şeye mecbur kalmak beni sinir ediyor. Türk telekom alsam o da başlı başına facia sanki müşterilerini köpek yerine koyuyor gibi geliyor daha önce bu türk telekomu kullandım.

Bilmiyorum ne yapacağım. Internetsiz yaşamak çok zor çünkü hayatımız artık internet ortamına entegre olmuş vaziyette.

o kadar para veriyor vatandaş hangi alt yapıya gidiyor anlamıyorum ki. Yoksa asfaltmı yapıyorlar.

Birileri bu soygunculara Bu vatandaşların mecburiyetinin onları soyabilicek bir ortam hazırlamadığını bildirmesi gerekiyor.

Valla sinirlendim şuan
  • vtxc V kullanıcısına yanıt
    verdiğimiz paralar araplara gitti ülkemizin yöneticileri başta türk telekomu satmasalardı araplara sorun yaşamayacaktık, adamlar senelerdir altyapı yapmadılar doğru düzgün, çakma fiber satıp duruyorlar insanlara, dolaba kadar fiber sonra bakır olunca kaliteli bir hizmet gelmiyor hızlar yine idare eder ama onuda tam anlamıyla müşteriye vermiyorlar şuan alabileceğim hız 130 download 55 upload ama gelen 75-4 uploadı öyle bir kısıyorlar ki bişey yüklerken 10 dk bekliyosun var olan şeyi vermiyorlar üzücü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.