Bildirim
tarih sıfırlanmasi(cözüldü)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
BİOS Pilinizi değiştirmenizin zamanı gelmiş zamanla bayatlar ve kullanılamaz hale gelir piller.
Herhangi bir kırtasiye , saatçi vb. ilgili yerlerden edinebilirsiniz...
-
tesekkurler bios pili dedigim zman verirler dimi yoksa saat piliyle aynı mı -
AYnı sorun eski bilgisayarımda da vardı.İllet edilecek bir durum.Defalarca yeni pil aldım.Yine aynı sorunu vermiştir.Çok şükür makinam eskiydi ve yeni sistem topladım kurtuldum.Bİlgisayarcıya gidin bios pili istiyorum diyin vericektir.Umarım pili değiştirince düzelir..Umarım benim gibi sıkıntı yaşamazsınız.. -
biara gidip alcam ins sorun yaratmaz -
Bios pillerin numarası CR2032 oluyor. takıp çıkarırken dikkat et, sokete zarar verirsen işin daha zor. -
soketede dikkat ederim ins sorun cıkmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: JahreVikinq
soketede dikkat ederim ins sorun cıkmaz
Çıkartma işlemini yaparken üst taraftaki (Resimde belirtilen) , çentiği iterek pili çıkartacaksınız , doğrudan çekmeye kalkarsanız elbette , yuvaya zarar gelecektir...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X