Şimdi Ara

TARIK İSTENMİYORSUN GİT ARTIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TARIK İSTENMİYORSUN GİT ARTIK.Adam utanmadan kutlamaya gelmiş.

• Sözleşmesi var adamın.Herkes gibi kutlamaya çağrılmıştır.Ayrıca, şampiyonluk kutlamasında adamı yuhalayp , rencide etmenin ne anlamı var? Çok üzüldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 21 Mayıs 2018; 2:38:34 >
  • Sözleşmesi bitene kadar gitmez. Yani önümüzdeki seneye kadar burda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jun.Misugi

Sözleşmesi var adamın.Herkes gibi kutlamaya çağrılmıştır.Ayrıca, şampiyonluk kutlamasında adamı yuhalayp , rencide etmenin ne anlamı var? Çok üzüldüm.
    Bence taraftar iyi yaptı. Kendini geliştirseydi. Üstüne bir şeyler katsaydı. Adam gibi top oynasaydı da taraftar yuhalamasaydı. Oynamadan para kazanıp lüks araba almakla olmuyor bu işler :) konu mankeni gibi çıkmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sezon ki sabit ücreti 1.605.000-Euro maç başı 10.000-Euro ve 30+ maç 11'de oynarsa +100.000-Euro

Ben maç başlarını ve +primi alamıyorum 400.000-Euro kaybım var deyip, gider diye tahmin ediyorum
  • Terim geldiğinde Hakan Baltayı bile geri çağırdı. Donk'u Denayer'i ilk onbire monte etti ama bu Tarığa kupa maçında bile şans vermedi. Adam yatıyor kendine bakmıyor. GS tarihinin en büyük kazığı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euro olmuş 5,3 tl ben olsam ben de gitmem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Donk denayer kendini geliştirdi formayı kaptı tarık derdi yatayım parayı alayım taraftar az bile yaptı her gördükleri yerde sövmek lazım bu nanköre

• quote:

Sözleşmesi var adamın.Herkes gibi kutlamaya çağrılmıştır.Ayrıca, şampiyonluk kutlamasında adamı yuhalayp , rencide etmenin ne anlamı var? Çok üzüldüm.
    Sen markette 3 liralık çikolatanın fiyatına bakarken o sana acımıyor.
  • Tarık'a acıdım diyen varsa asıl acınacak halde olan sizsiniz.
  • Verdiğin örnek ayrı, olaya yaklaşımın ayrı bir zırva.Sözleşme her iki taraf arasında yapılır. Çikolata alırken marketle sözleşme mi yapıyorsun? Ama taahhütlü internet alırken,fiyatını bilerek 2 yıl taahhüt veriyorsun. Ayrıca, aldığı parayı hakediyor demedim. Sadece o şampiyonluk kutlamasında yapılanın yanlış olduğunu söylüyorum.Çamdal'a tepki her zaman gösteriliyor. Orada herkesin keyfini kaçırmaya ne gerek var? Ek olarak, acıdım demedim, üzüldüm dedim. Önce ikisi arasındaki farkı öğren tamam mı yavrum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 21 Mayıs 2018; 17:37:34 >
  • Öyle demeyin sonra Tarık üzülüyor, kahroluyor

Hem onun forumda akrabaları, dostları, fanları var, onlarda üzülüyor.

Belhanda'ya, Feghouli'ye, Tudor'a falan istediğinizi diyebilirsiniz ama "adam" olan Tarık Çamdal'a bir şey dememelisiniz.

Şampiyonluk kutlamasında oyuncu mu ıslıklanırmış, protesto edilirmiş, siz kimsiniz ey Galatasaray taraftarı? Kriptocu musunuz?

Sizi pişman edenler bak Tarık Çamdal fanları ona göre.
  • Islıklanmayacak kadar oyuncu olsun o zaman. Bırakın bu boş duyar kasmalarını, ayarsız romantizmi. Ya didinecek ya da defolup gidecek. Adam hayatının sefasını enayi parası ile sürüyor bunların derdi de 10 saniyelik ıslık olmuş.
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Hocam biz ıslıkladık ama noldu ultraslan denen tayfanın bilete para bile vermeyen boş adamları adama tezahüratta bulunfu anlamı kalmadı bizim yuhalamalarımızın. Bu yüzsüzsün orada işi bile olmamalıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: noxyyprom

Hocam biz ıslıkladık ama noldu ultraslan denen tayfanın bilete para bile vermeyen boş adamları adama tezahüratta bulunfu anlamı kalmadı bizim yuhalamalarımızın. Bu yüzsüzsün orada işi bile olmamalıydı
    O ismini anmak istemediğim onursuz herife tezahüratta mı bulundular!!!!!!

Ya kürsüye çıkarken ki durumda ben oturduğum yerde utandım yemin ediyorum,bu herifte utanma arlanma yok oraya çıkıyo bir de bu sözde taraftar grupları tarafından alkışlanıyor öyle mi?Valla söylenecek bir şey yok,yazıklar olsun!!!

• Adam dünyaya cenneti yaşamaya gelmiş, çalışmadan para kazan, oynamadan kariyerinde kupalar olsun ohh miss.

• quote:

Verdiğin örnek ayrı, olaya yaklaşımın ayrı bir zırva.Sözleşme her iki taraf arasında yapılır. Çikolata alırken marketle sözleşme mi yapıyorsun? Ama taahhütlü internet alırken,fiyatını bilerek 2 yıl taahhüt veriyorsun. Ayrıca, aldığı parayı hakediyor demedim. Sadece o şampiyonluk kutlamasında yapılanın yanlış olduğunu söylüyorum.Çamdal'a tepki her zaman gösteriliyor. Orada herkesin keyfini kaçırmaya ne gerek var? Ek olarak, acıdım demedim, üzüldüm dedim. Önce ikisi arasındaki farkı öğren tamam mı yavrum?
    Yahu hocam neyine üzüldün ya, Galatasaray mali krizlerle boğuşuyorken hiç oynamadan milyonlar kazanıyor. Üstüne üstlük ne kendini geliştirmek istiyor ne başka kulübe gitmek istiyor, tek derdi buradaki parayı kazanmak...Bu kafadaki adam, kulübe rica eder ve ben çıkmak istemiyorum der bir bahane bir halt bulur oraya kutlamaya çıkmaz. O çıkmaya utanmıyor fakat biz yuhalayınca mevzu oluyor :) Bırakın bu kadar düşünceli olmayı, futbolcular yönetimler bizi bu kadar düşünse bu halde olmayız...

• -RAUL kullanıcısına yanıt
    Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Eskişehirspor Kulübü Derneği ("Eskişehirspor") profesyonel oyuncularından Osman Tarık Çamdal ile 2014-2015 sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübü Eskişehirspor'a 4.750.000 EUR bonservis bedeli ödenecektir. Oyuncuya ise, 5 futbol sezonunun her bir sezonunda sırasıyla 1.177.000 EUR, 1.284.000 EUR, 1.391.000 EUR, 1.498.000 EUR ve 1.605.000 EUR sabit transfer ücreti ve oyuncunun ilk 11 kişilik kadroda oynadığı her resmi karşılaşma için 10.000 EUR değişken transfer ücreti ödenecektir. Ayrıca oyuncunun anlaşma süresi boyunca bir sezon içerisinde 30 resmi müsabakada ilk 11 kişilik kadroda oynaması durumunda Şirketimiz tarafından 100.000 EUR ödeme yapılacaktır.

Euro cinsiden ödenecek bedeller, aşağıda belirtilen tarihlerdeki döviz kuru üzerinden Türk Lirası'na çevrilerek, Türk Lirası olarak ödenecektir:

- 08.09.2014 - 31.05.2015 dönemindeki ödemeler için 08.09.2014 tarihinde geçerli TCMB Euro Döviz Alış kuru

- 01.06.2015 - 31.05.2016 dönemindeki ödemeler için 01.06.2015 tarihinde geçerli TCMB Euro Döviz Alış kuru

- 01.06.2016 - 31.05.2017 dönemindeki ödemeler için 01.06.2016 tarihinde geçerli TCMB Euro Döviz Alış kuru

- 01.06.2017 - 31.05.2018 dönemindeki ödemeler için 01.06.2017 tarihinde geçerli TCMB Euro Döviz Alış kuru

- 01.06.2018 - 31.05.2019 dönemindeki ödemeler için 01.06.2018 tarihinde geçerli TCMB Euro Döviz Alış kuru

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ayrıca kendi bonservisinin %25'ine ortak, yani bir başka deyişle bu adama 1 milyon € bonservis verse bir takım 250 bin € sunu GS Tarığa verecek.

Bence asıl acınacak durum Böylesine bir kontrat yapan yönetim ve böyle bir kontrata sahip olan futbolcuya, gitmiyor, oynamıyor diye yuh çeken taraftardır. Zira protesto edilmesi gereken yönetim iken algı yönetimi yapıp hedefleri Tarığa çevirendir.

Fatih Terim'in federasyondan aldığı tazminat kendisine nasıl helal se sözleşme yükümlülükleri de Tarığa helal.

• Gecen sene kiralik oynadigi eskisehir bile istemedi tarik'i. Boyle olunca sizce bu kadar maasi birakip gider mi? Boyle parayi kazanma sansi var mi bir daha? Sen takimda istesen ne olur, istemesen ne olur, yuhlasan ne olur? Bos yere yuhlandi, hicbir ise yaramayan bir yuhlama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jorji -- 22 Mayıs 2018; 13:6:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: winwin35

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Eskişehirspor Kulübü Derneği ("Eskişehirspor") profesyonel oyuncularından Osman Tarık Çamdal ile 2014-2015 sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübü Eskişehirspor'a 4.750.000 EUR bonservis bedeli ödenecektir. Oyuncuya ise, 5 futbol sezonunun her bir sezonunda sırasıyla 1.177.000 EUR, 1.284.000 EUR, 1.391.000 EUR, 1.498.000 EUR ve 1.605.000 EUR sabit transfer ücreti ve oyuncunun ilk 11 kişilik kadroda oynadığı her resmi karşılaşma için 10.000 EUR değişken transfer ücreti ödenecektir. Ayrıca oyuncunun anlaşma süresi boyunca bir sezon içerisinde 30 resmi müsabakada ilk 11 kişilik kadroda oynaması durumunda Şirketimiz tarafından 100.000 EUR ödeme yapılacaktır.

Euro cinsiden ödenecek bedeller, aşağıda belirtilen tarihlerdeki döviz kuru üzerinden Türk Lirası'na çevrilerek, Türk Lirası olarak ödenecektir:

- 08.09.2014 - 31.05.2015 dönemindeki ödemeler için 08.09.2014 tarihinde geçerli TCMB Euro Döviz Alış kuru

- 01.06.2015 - 31.05.2016 dönemindeki ödemeler için 01.06.2015 tarihinde geçerli TCMB Euro Döviz Alış kuru

- 01.06.2016 - 31.05.2017 dönemindeki ödemeler için 01.06.2016 tarihinde geçerli TCMB Euro Döviz Alış kuru

- 01.06.2017 - 31.05.2018 dönemindeki ödemeler için 01.06.2017 tarihinde geçerli TCMB Euro Döviz Alış kuru

- 01.06.2018 - 31.05.2019 dönemindeki ödemeler için 01.06.2018 tarihinde geçerli TCMB Euro Döviz Alış kuru

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

http://www.galatasaray.org/haber/gs-sportif-a-s/tarik-camdal-galatasarayda/10847

Ayrıca kendi bonservisinin %25'ine ortak, yani bir başka deyişle bu adama 1 milyon € bonservis verse bir takım 250 bin € sunu GS Tarığa verecek.

Bence asıl acınacak durum Böylesine bir kontrat yapan yönetim ve böyle bir kontrata sahip olan futbolcuya, gitmiyor, oynamıyor diye yuh çeken taraftardır. Zira protesto edilmesi gereken yönetim iken algı yönetimi yapıp hedefleri Tarığa çevirendir.

Fatih Terim'in federasyondan aldığı tazminat kendisine nasıl helal se sözleşme yükümlülükleri de Tarığa helal.
    Dostum be haram mı dedim?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.