Şimdi Ara

Tasarım Bilgisayarı Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar önümüzdeki hafta sonu toparlayacağım bir sistem listesi çıkardım kendime bilgisayar grafik tasarım ve video edit dallarında kullanılık az sıklıkla oyun oynanmak amaçlı düşünülmüştür. Fikirlerinizi alıp bir yanlışım olmuş ise düzeltmek amaçlı bilgilerinize sunuyorum :)

INTEL Core i5 3570K Soket 1155 3,4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci

ASUS P8Z77-V LE Intel Z77 Soket 1155 DDR3 2400MHz(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 HDMI Anakart

SAPPHIRE HD7870 Edition GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı

SAPPHIRE HD7870 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı (ikisi arasında kararsızım)

CORSAIR 16GB(2x8GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Soğutuculu Dual Kit Ram

ASUS 21.5" ML229H GENİŞ EKRAN IPS-LED MONİTÖR

THERMALTAKE ELEMENT T 700W MidT ATX SİYAH KASA

İ7 seçmememin sebebi i5 3570k işlemciden farkedilir bir üstünlük sağlayacak i7 işlemcinin bütçemi çok zorlayacağındandır. toplam hesap dvd rom keyboard da dahil olmak üzere 2.280tl dir. HDD olarak baraccuda 1 tb ve 120 lik ssd mevcuttur bunlar fiyata dahil değildir .

Ayrıca sormak istediğim bir soru var ram konusunda 4x4 mü almalıyım yoksa 2x8 mi tercih etmeliyim ikiside cl9 aynı marka ve 1600mhz ler.

Şimdiden ilginize teşekkür ederim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frovel -- 27 Ocak 2013; 3:43:06 >

• ekran kartını o.c versiyonla değiştrmeyi düşünüyorum :/ bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frovel

ekran kartını o.c versiyonla değiştrmeyi düşünüyorum :/ bilemedim.

bütçe ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

quote:

bütçe ne kadar?

Bütçe endazla 2 . 350
  • yardımcı olabilecek kimse yokmu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

quote:

bütçe ne kadar?

Bütçe endazla 2 . 350

max. 2.350 mi?
  • evet max 2.350 tl limit. vatan indirimiyle bu fiyata geliyor sistem
  • up
  • AMD işlemcili bilgisayarda toplayabilirsiniz zira bu tür uygulamalarda işlemci kendini gösteriyor.
  • Anakartı PLUS modelide alabilirsin yoksa bu modelde gayet iyidir. Plus ile Düzü arasındaki karşılaştırmaya asus.com.tr'den bakabilirsin.

Bellekleri ileride yükseltirim diyorsan 2x8gb olarak al ileride 2x8 daha alır 32gb yaparsın ama hiç gerek yok buna.

O.C bilmiyorsan veya uğraşmam ben sıkıntı çıkar dıyorsan O.C modelini al ekran kartının gerçi düz modelinide alsan seni tatmin edecektir uygulamalarda ve oyunlarda.

Kasayı Corsair 400R PSU versiyonlusunu seçmeni öneririm
  • Yorumlarınız için teşekkürler anakartı inceleceğim ram konusunda 16 yeterli diye düşündüm bende ama amd yada intel konusu tartışmalı amd sistememi dönsem dersiniz oyun çpk önemli değil ilkönceliğim mesleki olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Anakartı PLUS modelide alabilirsin yoksa bu modelde gayet iyidir. Plus ile Düzü arasındaki karşılaştırmaya asus.com.tr'den bakabilirsin.

Bellekleri ileride yükseltirim diyorsan 2x8gb olarak al ileride 2x8 daha alır 32gb yaparsın ama hiç gerek yok buna.

O.C bilmiyorsan veya uğraşmam ben sıkıntı çıkar dıyorsan O.C modelini al ekran kartının gerçi düz modelinide alsan seni tatmin edecektir uygulamalarda ve oyunlarda.

Kasayı Corsair 400R PSU versiyonlusunu seçmeni öneririm

Kasa tavsiyesi için tesekkürler hem değiştiriyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.