Şimdi Ara

Taşınabilir HDD çok yavaş çalışıyor acil yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar WD taşınabilir hardiskim war bugun yanlışlıkla düşürdüm düşürdükten sonra dosyaları aşırı yavaş okumaya başladı hatta diskin içine hiç 2-3 mb lık dosyayı bile zar zor atıyor ama bi dosya silerken çok hızlı siliyor ve atarken garip sesler geliyor . Diskin içinde çok önemli dosyalarım war garantiye göndericem ama büyük ihtimalle dosyalar gider o yüzden hemen göndermek istemiyorum. Dosyalarımı nasıl kurtarabilirim veya kurtarabilirmiyim? acil yardım...

• plakalar hasar gördüyse zor.
  • Garantiye giderse, dosyalarla vedalaş. Onun dışında senin yapabileceğin birşey yok bir uzmanın bakması lazım. TS'e(Teknik servis) bırak halletsinler, açmaya çabalarsan garanti dışı kalır.
  • Okuma ve yazmayı sağlayan kafa darbelere dayanıksızdır. Düşürdüğünüz de büyük ihtimal hasar gördü. Onarılması imkansız, servis düşürdüğünüzü anlamazsa yeni ürün verecektir.
  • dosyalardan da wazgeçtim =) düşürdüğümü anlarlarsa? garanti dışındamı kalıyor? bu arada bilgilendirdiğinz için teşekkürler. saolun.
  • Dışarıdan darbe gördüğüne dair çatlak göçme vs yoksa anlamazlar diye tahmin ediyorum.
  • evet şimdi dikkatlice baktım çatlağı felan yok ama WD lerin kasası çok çabuk çiziliyor dikkatli bakıldığında bi kaç çizik gözüküyor oda sorun olmaz sanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psp çok yavaş yardım!!!!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaslar benimde 160 gb hdd war flash bellekten hdd ye 20 30 mb/sn kopyalarken hdd flasa 400 500 kb/sn kopyalama yapıyor bunun cozumu warmı bide pc cok kasıyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: resul060606

ya arkadaslar benimde 160 gb hdd war flash bellekten hdd ye 20 30 mb/sn kopyalarken hdd flasa 400 500 kb/sn kopyalama yapıyor bunun cozumu warmı bide pc cok kasıyor :(

hdd tune ile hardiskini tarat bakalım bad sector felan varmı virüs felanda olabilir
  • hocam birde burada bir yöntem anlatıldı ben yaptım fark etti bayaa

http://anakartamiri.com/hard-disk-nasil-sokulur/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.