Şimdi Ara

Taşınabilir PC Bilgisayar (BOL RENDERLI ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
9
Favori
6.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lydra son renderler harika olmus bence, sadece son eklemek istedigim arkadaki iki fana lutfen grill tak, kedi falan varsa evinde onun disinda bir sey eksigi yok gibi, wireless klavye ve mouse alirsin harika olur. ekran icin de samsungun yeni modellerinin cercevesi ve kendisi cok ince, onlara bir bakabilirsin. ya da AOC olabilir onlar da baya ince duruyorlar.
  • Nacizane tavsiyem Yana koyacagın ekran led monitör olsun ağırlıgı düşürmen bakımından hem ince hem hafif(: birde belki güleceksin ama bir tarafına 2 tekerler takabilirsin valiz gibi biyerden biyere götürmek için , dışı biraz daha sağlamlaştır dahada bi problem olacagını sanmıyorum taş gibi olur bence
  • Kasanın ağırlığı fazla olacağından dolayı alt tarafına tekerler takılabilir ve de valiz misali taşınabilir. Tabii dışına koruma takmak da gerek.
  • Bugun draft bir model çizim renderini aldım...

bu biraz daha kafama yattı boyutları bir hayli küçüldü aslında ama biraz transformers edası var...
    bakalım nasıl devam edicek..

bir göz atın =)

Taşınabilir PC Bilgisayar (BOL RENDERLI )
  • Bu güzel olmuş bence buna yonel çantanın ıcıne koyar her yere goturursun sıkıntı olmaz..
  • Son gördüğüm resimler başarılı takip ediyorum bakalım neler çıkacak.
  • çok iyi.
  • Bu renderlarla projeyi biraz daha iyi anlayabiliriz..

Aliminyum profil ve levhaların toplam ağırlığı : 9737,253 Gram = 9.8 Kilogram.

üzerine birde ters tarafa açılan monitör kapağı koyacağım. buda 1.2 kilograma denk geliyor.
    toplamda ana şasi 11 kilogram. (biraz ağır oldu )

• Taşıma işlemini nasıl yapmayı planlıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaranGNYSEL

Taşıma işlemini nasıl yapmayı planlıyorsun?

bu sekilde bavul gibi tekerlek takicam yada aski gibi omzuma ayada sirtima asicam.. biraz hammal edasi gibi :p

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlham verici Bir Proje, Kolay Gelsin. TAKİP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lydra

quote:

Orijinalden alıntı: BaranGNYSEL

Taşıma işlemini nasıl yapmayı planlıyorsun?

bu sekilde bavul gibi tekerlek takicam yada aski gibi omzuma ayada sirtima asicam.. biraz hammal edasi gibi :p

http://img37.imageshack.us/img37/1134/bavulresimleriforumdas9.jpg Bu sistem birşey yaparsın lcd ekrana da demir bir plaka yaparsın koruma amaçlı bu şekilde çok rahat taşınır.
  • yorumumu pek dikkate almamışsın sanırım , monitör olarak lcd neden kullanıryorsun hem agır hem büyük , led kullan küçük ve hafif ??
  • Anlatmak istediğini anlıyorum.. Buna benzer bir modifiye forumda mevcuttu. Kolay gelsin, takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorrow123

yorumumu pek dikkate almamışsın sanırım , monitör olarak lcd neden kullanıryorsun hem agır hem büyük , led kullan küçük ve hafif ??

tabi led olabilir hatta flexi ekran çıkarsa o bile olabilir. benim düşürmeye çalıştığım ağırlık ana şasinin ağırlığı.
    kullandığım çizim programında cm3 olarak hacim analizi yapabiliyorum...
    bunuda 2.7gr/cm3 aliminyumun özgül ağırlığı ile çarpınca bana sistemin ağırlığını veriyor.

eğer 7 kilo civarı bir rakam yakarsamda ve sağlamlıktan yana problemim olmassa başlıyacağım.

--------------------------------------------------------------------------------

sigma profillerin şiparişini bile hazırladım..

bir kaç değişiklik olucak gece bitirip update etmek istiyorum.
    üzerinden tekrar konuşabiliriz.

• Gerçekten harika bir proje önerilerimi söyleyecek olursam şu şekilde sıralayabilirim.

Son koyduğun modelleme den yana değilim çünkü daha kalın olucak bunuda şöyle düşünün omzunuza astınız oldukça kabarık bir görüntüsü ile ekstra dikkat çekecektir veya elinizde taşınıyorsunuz bacaklarınızı ve kolunuzu da rahatsız edecektir çünkü kol açısı artacak ve böylece daha fazla kas gücü harcayacaksınız diye düşünüyorum tabi ki yanlış bilgi de olabilir ?

Sonrasında ise klavye ve mouse kabini bilekleriniz için sağlıklı olacağını düşünmüyorum mouse için oldukça dar ve yüksek alan bilek için yani he oradan çıkartır aparatı kapatır kullanmaya devam ederim derseniz dahi demin söylediğim özellikten dolayı hoş olacağını düşünmüyorum kasa her haliyle zaten ilgi ve dikkat çekecek olacağından zarif ve şık bir tasarım olmalı böylece buda benim tasarımım dediğinizde şık denmeli buda görsel olarak farklı olsa da daha geniş olacağından düşüncem olumlu değil.

Lakin ilk çizimleriniz gerçekten daha orjinal ve hoş süper ötesi bile diyebiliriz :) ama tutmayı yerleri değiştirilmeli omuz için kullanabilirsiniz öyle sadece üste ortadan bir tutma yeri ve yanlardan çıkıntı olmadan omuz askısı takabileceğiniz delikler olması hoş olabilir yapacağınız malzemeleri biliyorsunuz sanırım değinmemişssiniz darbe falan demişsiniz ayakkabılarda kullanılan darbe emici malzemeler olduğunu biliyorum ve birde ses yaltımda kullanılan darbe emici malzemeler olduğunu hatırlıyorum tabi ki sizin bilginiz daha iyidir diye düşünüyorum başarılar diliyorum takipteyim :)

• yalan olur bu proje demedi demeyin
  • Hocam hiçbir yerde batarya ekleyeceğim yazdığına rastlayamadım.
    11kg aşırı ağır geldi aliminyumun kütlesi konusunda haklısın peki sistemde uv ışık kullanıp dışının tamamını da pleksiglass kullansan hem havalı hem hafif hem fonksiyonel olmaz mı?

7kilo-cuk haliyle bile kıyaslayınca 1500liraya dokunmatik hplerden almak hafif ve şık geliyor.

Arkadaş ayakkabılardaki darbe emicilikten bahsetmiş, hoş da o materyal genelde kauçuk?!
    Soru işareti eklememin sebebi de benim bildiğim kadarıyla kauçuk kalıplarda hazırlanıyor ayrıca darbe emmesinin yanı sıra ısıyı da hapseder.

Macbookların üstüne takılabilen silikonlar gibi çıkarılabilir bir ürün şık olmasının yanı sıra daha mantıklı.

Bunun dışında aynı çıkarılabilir mantıkla ,çantalarda olduğu gibi deri benzeri kumaş dikebilirsin aynı zamanda espirili ve hardcase oluşturmaktan kolay olur hem de özel üretim olduğu barizleşir örneğin bond çanta :D

Kumaş+sert sünger+kumaş mantığı ile sepsert süngeri araya sıkıştırman darbe emer diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gideri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forumdaşşş

Hocam hiçbir yerde batarya ekleyeceğim yazdığına rastlayamadım.
    11kg aşırı ağır geldi aliminyumun kütlesi konusunda haklısın peki sistemde uv ışık kullanıp dışının tamamını da pleksiglass kullansan hem havalı hem hafif hem fonksiyonel olmaz mı?

7kilo-cuk haliyle bile kıyaslayınca 1500liraya dokunmatik hplerden almak hafif ve şık geliyor.

Arkadaş ayakkabılardaki darbe emicilikten bahsetmiş, hoş da o materyal genelde kauçuk?!
    Soru işareti eklememin sebebi de benim bildiğim kadarıyla kauçuk kalıplarda hazırlanıyor ayrıca darbe emmesinin yanı sıra ısıyı da hapseder.

Macbookların üstüne takılabilen silikonlar gibi çıkarılabilir bir ürün şık olmasının yanı sıra daha mantıklı.

Bunun dışında aynı çıkarılabilir mantıkla ,çantalarda olduğu gibi deri benzeri kumaş dikebilirsin aynı zamanda espirili ve hardcase oluşturmaktan kolay olur hem de özel üretim olduğu barizleşir örneğin bond çanta :D

Kumaş+sert sünger+kumaş mantığı ile sepsert süngeri araya sıkıştırman darbe emer diye düşünüyorum

Yapan cevabı vermeden ben vereyim

1_ Ürün taşınacak buyüzden pleksi kullanılamaz
    2_ Bu sistemi bi batarya çalıştıramaz tek 12v sağlayabilirsin oda araç aküsü olur :) Yanında taşıyıp kurup kullanacaktır
    3_All in one olmaz onun yerine laptop alınır render için istekleri karşılamaz
    4_Pexsiyi korumak için uğraşmak yerine direk bu dah amantıklı hem plexi çizilir dayanıklılığı kendi için fazla ama yeterli değil plexi üstden kaldırınca ayrılabilir

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.